tradera fynd?

2010-10-22 | 16:37:00
idag har jag jobbat och fixat men även fått ett gäng med andra saker gjorda. en grej som jag verkligen borde ha tagit tag i typ .. förra året? var att slänga ut englas polarn overall på tradera som är way för liten!

jag har verkligen svårt för att ta tag i just det där med att sälja grejer .. jag vill ju givetvis bli av med det och få in några kronor på köpet men hela grejen med att lägga ut, vänta en vecka, maila ut vinnar mail, vänta in pengar och sen skicka grejerna får mig att gräma mig länge och väl. egentligen är de saker som går fort men det är en jäkla process!

nu är den iaf ut - wie! och nu väntar jag ner det 6 dagar och 22 timmarna som återstår innan någon liten själ kanske lagt den där 50 lappen jag faktiskt kräft för den knappt använda overallen, och jag kan skicka iväg den! jag hoppas dock att den gå upp liiite eftersom nypris är 1195kr för den och ja, den är knappt använd!!

nu väntar jag in englas ecco skor från förra året som står på torkning. lera och skit gör sig inte riktigt på bild när man ska försöka sälja in något :) men snart är det väl torra och foto-vänliga och åker även de ut på tradera :)


annonsen för overallen har du här

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback