pirata pirata!

2011-07-12 | 08:23:27


grymt teater i stenkyrka på gotland!

i söndags efter några timmar på stranden så hämtade vi upp albin hemma på gården och åkte bort den lilla biten bort till lickershamns nerfart där pirata pirata har sitt kryp in! jag vet inte riktigt vilket år detta började? men jag vet att jag sett skylten i flera år och aldrig lyckats vara där på rätt tid och dag för förställning.

engla och albin var och tittade förra året också och som engla har pratat om det :) well det är en väldigt ironisk story som utspelar sig på en äng bakom huset vid vägen (väg 149 från visby vänster sida innan nerfarten till lickershamn) med en rätt stor baktanke .. haha! jag kan säga att årets teater heter "pirata pirata, pucko & bäng i JAMES BONDE" .. och kungen går på strips klubb .. get it?

iaf så är det en hel del, dans, spex och skoj för barnen och det var totalt fullsatt när det satt igång i söndags! ett litet tips till er som är på gotland mellan vecka 28-31 (torsdagar och söndagar) klockan 16! man ger en peng efter föreställningen, lite vad man själv känner att det är värt och barnen får smaka godis!


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback