...

2011-01-09 | 09:31:24

jag vet inte vad det är med mig och hamna på sjukhus i början av januari? men ja, det här är andra året i rad och jag planerar ingen tradition med det - big nono! min frånvaro de senaste dagarna grundar sig altså i en akut liten vistelse på ks. jag som trodde jag blivit lite smått matförgiftad? nä, här var det mer avancerade grejer!

i onsdags åkte jag in till ks då det var 3 dagen med feber och magsmärtor. jag hade verkligen inte tänkt åka in utan jag hade planerat att jobba heldag och sen gå hem och däcka i sängen, jag var ju bara lite sjuk av tonfisken från spanien! ha, trodde jag ja. på förmiddagen fick jag nog och åkte raka vägen till akuten där de togs infektionsprover och snabt konstaterades att min sänka var skyhög och att jag hade en kraftig infektion i kroppen.

det var ingen dålig tonfisk utan min jäkla spiral som lagt sig galet och skapat en enorm infektion i hela min kropp! jag hade tydligen varenda symptom man kunde ha så blodförgiftning och annat skit var oxå troligt ;(

jag fick komma hem igår efter 3 dagar med antibiotika rakt in i blodet och ett allmän tillstånd som varit i botten. fy fasiken vad dåligt jag mått dessa dagar! tack gode gud för antibiotika och sjukvård ♥


Kommentarer
En pojkmammas vardag ♥

fy vännen! Jag som klagar på en lindrig magsjuka! Hoppas att du mår bättre igen nu när du fått komma hem.

Kramen

2011-01-09 10:33:56 http://edvinsmamma.wordpress.com
juliasbullar.blogg.se

neeej fyy va jobbigt! uäh!hoppas du mår bättre nu söta du :)

2011-01-09 11:48:31 http://juliasbullar.blogg.se/
inabina

Gud vilken otur du har! Och jag tyckte att min vanliga virusinfektion med morfin och beordrad vila var jobbig. Men blodförgiftning och grejer, usch, krya på dig vännen :/Kram!

2011-01-09 12:04:24 http://inabina.blogg.se/
Hondjur

Men gud, din stackare sötnos!! Hoppas du blir snabbt frisk och får återhämtat dig nu!! Många varma kramar från oss!

2011-01-09 18:22:22 http://etthondjur.blogg.se/
Emma

Men fy och usch! Stackars dig! Hoppas du mår bättre snart, infektioner är inte att leka med så det var tur att du åkte in. Tyckte det var lite väl dött här inne, och nu vet jag ju varför.Många krya på dig kramar!

2011-01-09 20:43:17 http://emmawelin.blogg.se/
Maria

Men va läskigt att det kan hända bara sådär liksom! Hopaps du kryar på dig fort!!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback