rensning!

2011-02-06 | 10:13:46

världens finaste engla viola aurora ♥


jag älskar dessa helger då jag är ledig lördag, söndag och måndag! jag får ut så mycket mer av helgen och jag känner mig inte alls stressad som man lätt kan göra när man 'bara' har 2 dagar ledigt. det är rätt skönt att ha en dag ledig då ingen annan  egentligen är ledig så man hinner pyssla och fixa med saker hemma osv.

nu städade jag och c igår morse av någon anledning men imorgon ska jag försöka tömma min garderob som jag just nu bokstavligen slänger och trycker in grejer i. det finns ingen ordning alls utan allt ligger i en salig blandning. mina skor dock, de står i prydliga rader .. knepigt det där, men nu ska det bli ordning och reda!

englas garderob är ju 'tömnd' på saker och de har jag sålt av på tradera. förövrigt så fick vi ihop närmare 2000:- för saker som jag likagärna hade kunna lägga i en låda i källaren, bra där! nu ska de handlas nytt :) dock så tycker jag inte våren kommit riktigt till alla butiker ännu .. igår tog vi en titt på h&m efter bion och engla som fått ett presentkort i julklapp handlade en klänning (åh den är hemsk!) ballerinas och en mössa. jag kan inte påstå att det fanns så mkt att välja på? hoppas de börjar trilla in snart .. våren är väl på g? åh ja längtar!


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback