emily + polarn o. pyret = sant!

2011-04-20 | 15:02:15
för en tid sen så var jag på möte med vår marknadsavdelning på polarn o. pyret. de har spanat på min blogg en tid och jag har alltid varit öppen för förslag på samarbeten. speciellt, såklart, med de företaget som jag själv jobbar på och där jag verkligen kan stå för det som säljs och för vad själva varumärket står för.

jag vet inte vad ni förknippar polarn o. pyret med? jag kopplar det direkt till service, kvalitét och "låt barn vara barn". dessa sakerna har gjort att jag nu tillsammans med polarn en gång i veckan kommer presentera "veckans outfit" från aktuell säsong och med kläder som finns i butik just nu.

upplägget är att jag kommer visa outfits som väljs ut och som vi kan tänka oss att ni vill se hur det ser ut på och hur det går att matchas. engla kommer bära dem och jag kommer fota henne. jag kommer visa det här på bloggen en gång i veckan och samtidigt kommer det visas på polarns officiella facebook sida :) som vi alla gillar?

jag hoppas ni ska finna detta inspirerande och kul! det är för er, mina läsare som jag gör det här och jag vill super gärna höra vad ni tycker och tänker .. speciellt när outfits läggs upp! feedback är det bästa och snabbaste sättet att kunna förändra på så tveka inte att kommentera och tycka till :)

imorgon kommer den första outfiten visa och jag kan säga er alla att jag är smått chockerad över englas glada tillrop när hon fick dessa kläder på sig .. jag trodde inte alls det skulle vara hennes kopp med te men hon blev överförjust och har bett mig köpa allt .. utom en sak, haha! jag tror alla kommer se vad det är dock .. :)


engla för några veckor sen i glasstrumpisarna!


Kommentarer
Linda

Tack så mycket. Det gjorde den tillslut ock varmt blev det. Så härligt med vår :)

2011-04-20 15:07:18 http://bebbiii.blogg.se/
Lisa

Kommer att blir så himla bra!!

2011-04-20 15:09:17 http://entvatankar.blogg.se/
Tova

spännande!

jag ahr lite blandade känslor till po.p, tycker de har många superfina mönster (och så älskar jag att det är så könsneutralt!) fast samtidigt är det många plagg som är ganska "enkla" och inte riktigt värd priset enligt mig. Men som sagt, skoj med samarbete och de där strumpbyxorna var ju sååå fina :)

2011-04-20 15:56:42 http://trasslet.se
Anniken

Gud vad kul, det ser jag fram emot ! :)

2011-04-20 17:21:10 http://anniken.blogg.se/
En pojkmammas vardag ♥

Jag såg att du blivit "deras bloggare" på facebook! Jätte kul och du är absolut rätt person till det. Ska bli spännande att se vilka kläder som väljs ut som veckans outfit .. galen i polarns kläder som jag är :)

Kram

2011-04-20 20:47:55 http://edvinsmamma.wordpress.com
vintageRetroPrinsessa

Kanon kul Emily :))))))

Var jag som hade skrivit på polans sida för ett tag sen :)

Kram

2011-04-20 21:29:00 http://bambii.blogg.se/
Petra

Älskar pop själv,din Engla är verkligen med överallt o ingenstans;)kram

Elinor - Mamma till Liam & Tigra -

Vad KUL :))

Tycker du marknadsför pop på ett galant sätt!



Ps. Jag älskar pop´s kläder. Kvalitén är grym!

2011-04-20 22:55:57 http://ronile.se
Maria

Ska bli spännande o se ny outfit varje vecka! Engla kommer ju postlådan var och varannan dag nu för tiden! hihi! Kul o se :)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback