melodi

2010-03-14 | 08:25:24
igår kunde jag inte låta bli att sätta mig och kika på melodifestivalen, uppkurad i soffan med en kopp kaffe och en bit tårta. det var liksom en sådan kväll där jag kände mig helt utmattad (kanske efter fredagens bravader? tell you later). sen har jag inte på något sett följt årets melodi men finalen måste man nästa se, nästan ..

för det första så tyckte jag att darin skulle vinna, sen gick det några låtar till och jag börjdae luta åt lizas håll, satan i gatan vad grym salem är! han är så pojk-söt så man får lite ont i magen :) jag har hela tiden tok-gillat annas låt och ja, hela henne, men jag trodde kanske aldrig att svenska folket skulle hålla med? det brukar de liksom inte göra, haha :)

så på ett sett tyckte jag det var HELT rätt att hon vann men på ett annat sett så tror jag inte det finns så höga förhoppningar om att vi ska vinna hela skiten i vår. hennes röst är något helt utan dess like men låten .. det är ingen alexander rybak slagdäng direkt, nää.. tss, men vi får se, vi får se..




söta anna ! med en röst som ger gåshud. bild.

Kommentarer
Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥

Jag har inte hellr följt melodifestivalen...förens igår då det var final...då det känns nästan lite "tvunget" att titta ;)



Jag tyckte också om Annas låt o kan faktiskt tycka att det var rätt låt som vann i år :)



Kram

2010-03-14 09:42:44 http://edvinsmamma.wordpress.com
Anna

jag tycker att rätt låt vann!

Vilken röst hon har.

carro

tyvärr tror jag det kommer bli till att vi får kvala nästa år när vi har denna låt som bidrag.. hm. :/

mammaxtre

Jag tycker väldigt mycket om texten. Budskapet är viktigt. Jag håller tummarna för henne.



Ha en bra dag

2010-03-16 07:06:29 http://mammaxtre.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback