100703

2010-07-03 | 22:16:03
förra året minns jag precis hur engla satt på poolkanten hos mormor och nannie och suckade högt och sa "det blåser på min födelsedag .. på min födelsedag!" .. då snackar vi att det kom en liten fläkt, en rörelse i luften. i år kan vi prata om härliga fläktar och 32 grader! helt jukt varmt har det varit och inte har fröken klagat på blåsten som hjälpt oss ifrån olidlighet ;)

vi var väl allt som allt ungefär 25 personer som firade engla idag på hennes dag. allt från mamma, pappa - nya grannarna, kom och grattade. mycket folk = många MÅNGA paket också! hjälp som vi fick släpa hem, tack ni fina föra alla saker som vi nu varsamt packat upp och gett plats till i englas rum.

jag måste dock medge att jag har känt mig helt ur fokus idag. när vi kom till mamma så kände jag det lite som att jag glömde huvudet hemma. jag hällde fel med både vaniljsåsen och grädden, skvätte hit och dit och snubblade smått på mig själv. är det värmen eller? man kan ju inte direkt kalla sig bortskämd med det här vädret.

sammanfattningsvis så har det iaf varit en fantastisk dag och engla har varit glad från morgon till kväll! nu började hon små gnälla här vid nio tiden och nu ligger hon halvt avsvimmad i sin säng. alla spänningar har släppt och nu kan hon äntligen slappna av! det tog sin lilla tid. hon har legat uppe på c länge o väl och skrattat för att i nästa stund lägga sig plattfall i soffan och gråta. haha .. grattis igen mig fina stora tjej!


somsagt - en fantastisk dag!


Kommentarer
Linda, 18 år och gravid :) !

Underbara bilder :D

2010-07-04 09:42:08 http://misspeerfect.blogg.se/
ina-bina

Vad mysigt det ser ut :D



Visst är det skönt? Jag älskar när det är så där tryckande varmt, jag kan inte minnas att det varit dåligt väder någon gång på vår födelsedag :P Jag hade dock hellre bytt ut våran minipool till eran stora :P

2010-07-04 09:43:21 http://inabina.blogg.se/
Maja

Hehe... bakluckan var väl inte precis ÖPPEN, men den var inte helt stängd (fattades kanske 20-30 cm) och satt fast i ett himla litet SNÖRE?! Inte mitt ansvarsområde.. men tillslut lade jag in mitt veto när vi sniglade från på landsvägen mellan prästgårdsmarken och kom köpcentrum, haha.



Tänkte inte på att ni bor i väsby ju! Vill du second hand fynda så kolla upp skopan - superbra! Bara öppet på lördagar. Kram!

2010-07-04 10:01:07 http://majao.blogg.se/
Linda

Haha naw :D hur gammal är du nu? :) Jaa jag bor tillsammans med pappan =) !

2010-07-04 10:17:48 http://misspeerfect.blogg.se/
Maja

http://www.skopan.eu/ Var där i tid för det är MYCKET folk som trängs och vill göra fynd... och massa antikhandlare skulle jag tro. Ligger precis vid Hemköp vid Runby/Prästgårdsmarken, i industriområdet där.



Hälsa Gotland, njuuut! Kram

2010-07-04 10:22:51 http://majao.blogg.se/
Alexandra

Det ser verkligen helt underbart ut!! och jag tror nog ni alla gjorde så att lilltjejen hade en GRYM dag! :) Grattis till lilltjejen!! KRAM

2010-07-04 12:59:53 http://thesmalltowngirl.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback