flyttankar

2010-02-24 | 22:01:53
ja .. jag har gått i dem extremt länge nu och jag börjar lätt tröttna. jag har tillochmed sträckt mig så långt att ja kan tänka mig att flytta ännu lite längre ut, där min b-friend bor. det är inte många kilometer ifrån oss egentligen men OJ vilka skillnader det är på priser! jag är chockerad ska jag säga er.

hela min tanke har alltid varit att engla ska gå kvar på dagis och sen fortsätta att gå med sina dagiskompisar upp i skolan men nu har jag fått en del hintar om att det är en jäkla massa olika skolor dessa kidds ska gå i. va sjutton engla ska liksom börja skolan om ett år!? eller .. ska hon det .. gud nu blev jag tveksam?

men nu känns det iaf så splittrat alltihop så jag vet inte vad jag tycker och tänker längre. samtidigt vill jag bo kvar nära min mamma eftersom det har varit englas hem tills hon ja nu är 5 år. man kan inte bara slita upp ett barn, det måste kunna vara lätt för henne att komma hit och kunna umgås med sin familj, för det är mer än mormor och nannie ska ni veta :)

har iaf hittat en lägenhet i närheten av oss som har visning nu på söndag & måndag som jag tänkt ta mig en titt på. den kanske inte är idealisk för oss men va sjutton det gäller just nu bara att komma iväg, få en putt så att säga. och vad sjutton vi får väl bo i vardagsrummet ett tag, det skiter jag i. JAG VILL HA EGET !

 

 

somsagt kanske inte helt idealiskt, men vad sjutton ?


Kommentarer
Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥

Förstår att du längtar till en egen lägenhet...håller tummarna för att du hittar det hem du söker snart! :)



Kram

2010-02-25 05:54:39 http://edvinsmamma.wordpress.com
Jeannine

Ser ut att va en bra planlösning ju, tänk på de där platsbyggda loftsängarna som finns att köpa. De finns i 160cm sängar och då har ni kvar ytan i vardagdsrummet!!

Hoppas den är fiin!!

2010-02-25 06:56:18
FLOOSAN

Är det sant? va häftigt.

Hälsa att de har toppen mysiga kläder till pang priser =)

Förstår din känsla att man tar vad som helst bara man får sitt eget, jag kände samma sak.

Vi sov i vardagsrummet och det funkade. Lycka till

2010-02-25 09:19:28 http://floosan.blogg.se/
Kerstin

Jag tror att den trygghet det ger att bo kvar i samma område, gå på samma dagis och i en framtid välja samma skola som dagiskompisarna,är ovärderlig. Dessutom att ha när till mormor och hela det nätverket. Tänk bara när hon blir så stor så hon kan gå till mormor själv.

Håller tummarna för att lägenheten blir din.

2010-02-25 09:20:23
Frida-Fantastiskamamman

Det är alltid många tankar när man ska flytta med barn...det enda jag kan säga är att barn är anpassningsbara & trivs DU så kommer hon oxå att trivas...

Lägenheten ser mysig ut, hoppas att den är det oxå..

Kramar<3

Lexi

Sv: Hihi, det är ett par skor ^^

2010-02-25 09:25:42 http://lexismode.blogg.se/
freja

hoppas verkligen du hittar nått snart.. även om det är en jävla djungel där ute! trust me, i know! men ta inte första bästa för att du vill flytta emily, då kommer du ångra dig när du och engla klättrar på väggarna!



vet inte hur stor just den där lägenheten är men den ser liten ut på planritningen. tänk efter både en och två gånger! :D

2010-02-25 10:12:46 http://stocktownstories.blogg.se/
carro

jag tyckte att planlösningen ser riktigt bra ut jag!

mammaxtre

Känns lgh bra är det väl bara att slå till. Finns en trygghet i att ha nära och kära i närheten. Förstår hur du tänker.

2010-02-26 06:48:44 http://mammaxtre.blogg.se/
Denise

Förstår hur du känner..Vill också ha eget!



Sv: Tack så mycket! Nu kommer jag inte ihåg just vilket inlägg, men det var en bild på en tjej i hatt, en randig tröja och jeans, som stod lutat mot en vägg. Om du vet vilken jag menar nu:)

Självklart kan jag nämna vart jag fick bilden!

2010-02-26 11:41:23 http://sayglamour.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback