mardröms resa

2010-12-18 | 20:35:10

efter två kräkningar är man slut som artist ♥

åh ni kan inte ana vilken resa vi hade över östersjön till ön. de började väl efter kanske 20 min genom skärgården .. det började guppa, slå och vi fullkomligen flög fram på vågorna och båten gjorde magplask på vattenytan .. till en början lekte barnen och sprang runt och sa saker som "välkomna hem till oss, det gungar här!" :)

ett par timmar ut på havet och när klockan började närma sig 23 så va de inte lika kaxiga längre. lillasyster hade för länge sen fällt tårar och jag trodde väl halvt och halvt att skrovet skulle spricka och vi alla skulle dö.

jag vet, jag är dramaqueen!
always.

vid 23 satte sig iaf engla och nova och kikade på babie film med hörlurar för öronen. engla blev grönare och grönare i ansiktet och man riktigt såg hur dåligt hon började må .. stackars liten ♥ jag frågade henne flera gånger om hon mådde dåligt men fick väldigt jakande svar. tillsist sa hon iaf att hon ville lägga sig. nu va det skakigt och vi flög om möjligt ännu högre på vågorn. ja la henne under bordet med min sjal som kudde och min jacka som täcke.

hon låg väl sisådär i en minut innan hon började tok hulka! det fullkomligen flög ut från den lilla kroppen! tur var så hade jag tidigare hämtat kräkpåsar, lite förebyggande, så det var enbart min sjal som fick sig en dusch ..

efter tolv så somnade engla efter ännu en kräkning i min famn i en vilstol. där låg hon sen i två timmar och jag låg på hel spänn och försökt följa med i vågorna rasande takt. nu kände jag mig inte rädd längre utan försökte bara följa med och acceptera att jag faktiskt inget kunde göra än att ta mig igenom det här .. mitt ute på havet liksom?

över en timme sent kom vi iaf fram och engla sov i mina armar ända tills vi kom till rullbandet och väntade in våra väskor. vi var alla skakade efter resan och somnade nog ingen av oss för halv tre på natten ;( pju! sådant är man förhoppningsvis enbart med om en gång i livet .. det var riktigt riktigt obehagligt!

Kommentarer
Emma

Men fy! Lät inget roligt alls. Förstår att ni tyckte att det var obehagligt och stackars Engla med illamåendet.



Har haft sånna mardrömsbåtresor i Thailand där alla spydde hej vilt och precis som du skriver, då båten ordagrant flög och studsade på vågorna så att man trodde att båten skulle slås sönder. Läskigt!



Kramar!

2010-12-18 21:09:05 http://emmawelin.blogg.se/
Mela

Usch. Jag är livrädd för öppet vatten och därmed livrädd för att åka båt om jag inte ser land i sikte. Värst när man har barnen med (och en man som INTE kan simma) Vad gör man då liksom?... :)

2010-12-19 11:45:49 http://melano.webblogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback