julafton # 1

2010-12-19 | 00:15:42
när man har en mamma som är skilsmässobarn och själv har två familjer så ja .. då blir det en och annan stor helg, en och annan jul och en och annan födelsedag att fira och firas på! man får helt enkelt snickra lite med högtiderna så det blir "rättvist" och julen är en riktig sådan  högtid då det snickras och pysslas för att få ihop det på bästa settet :)

m och jag har delat på just julen sedan 2 år tbx. tidigare hade jag alltid engla på julafton men nu är det uppdelat med vartannat år! engla börjar ju bli stor och det känns inte mer än rätt att ha det på det viset! och i år är det altså m tur att ha engla över jul! hon kommer gå på dagis den 23 och sen hämtar han henne på eftermiddagen på dagis.

men iaf! nu i helgen är vi på gotland av framförallt den anledningen att fira jul med min pappas sida av familjen. haha ni skulle se mitt släktträd! det underbara är att vi alla har bra kontakt och firar jular, påsk och födelsedagar kors och tvärs .. sjukt egentligen? men nu är vi här och firar som sig bör. idag har den stora dagen fortlöpt som "lilla julafton"

vi har klätt granen, ätit julbord x 2, sjungit julvisor, öppnat julklappar, kikat tv och spelat alfapet! precis som det ska vara :) jag är nu mer död en levande och engla snarkar här tätt intill mig :) mkt har upplevts idag, spänningen har varit hög o vi har alla fått fin fina julklappar. en ritmaskin för englas del + håkan hellström bok för min, va de bästa!

tack pappa & marie för allt ♥
love u


extrema mängder av paket har öppnats dagen till ära!

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback