plåtnings dax!

2010-08-02 | 14:41:06

man måste kika på bilderna som tas juh!

jag var uppe i icke mänsklig tid imorse och for till sollentuna och hämtade upp engla som varit hos dadie fredag - måndag. klockan 9 skulle vi vara på james & perra för oriflame plåtning så vi mötte upp lina som ville med och åkte raka vägen.

mellan 9-11 så var engla i nonstop fokus och körde med varenda kotte som kom i närheten, haha. hon pendlade mellan att vilja höra lena eller lady gaga på spotify och har väl fått  alla att gå runt och nynna på satellite ;) jag kan inte släppa den .. blir tokig!!

en riktigt snabb och smidig plåtning var det iaf idag och engla var den enda som skulle plåtas. det blev en hel del spex men som tur var så va fotografen grym! gud som det uppskattas, det kan verkligen ställa till det om det är en dålig fotograf utan barnasinnet kvar ..

bilderna kommer att vara i oriflames katalog inför nästa sommar, om jag inte minns fel? engla tog dock med sig alla de fotade assesoarer hem, haha. det blev skor, väska, hårband och ett par brillor. she was in heaven!

fler pix kommer senare!

Kommentarer
vintageretroprinsessa

Gardinerna kommer från indiska :)

såg du inte det ;).

Dom har mycket fint inne just nu :)



Kram

2010-08-02 15:37:22 http://bambii.blogg.se/
Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥

Roligt att Engla får så mycket jobb :) Och härligt med en plåtning då hon är enda barnet och kan få all uppmärksamhet, sånt älskas alltid av ett barn :) Hihi

Kram kram

2010-08-02 16:34:17 http://edvinsmamma.wordpress.com
Frida-FantastiskaMamman

Hon är verkligen en ljuvlig liten tjej din Engla:)

Skönt när det går enkelt & smidigt på fotosessionerna...

Kan förstå att hon var lycklig över sina grejer...

Kram<3


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback