torsdag

2010-04-22 | 08:07:01
nu är det dags för även  mig att ta mig kragen efter 2 dagar från jobbet. jag vet inte alls vad det var som hände med mig och min mage i tisdags men ont hade jag och kräktes gjorde jag (obs! nono preggo!). jag har en tanke om att jag ätit något som inte varit helt hundra.

idag jag jag iaf uppe och jag skulle väl inte påstå att jag är något vidare pigg. igår kom jag i säng alldeles för sent vilket såklart resulterar i att jag idag är seg. men det brukar lösa sig efter ett par koppar kaffe :)

vi fick upp , läs - christian, englas tavellister i hennes rum igår. det blev super fint! nu ska jag bara bestämma vad det är som ska stå på dem :) jag hoppas även att tavlan som vi tänkt för köket ska få pryda väggen när jag anländer hem i eftermiddag :) det blir en sådan otrolig skillnad när det börjar komma upp saker på väggarna och de inte ekar längre ;)

jag ska försöka hålla mig från kjolen i föregående inlägg men jag är smått tveksam om jag lyckas. jag får ju ändå en bra lön på fredag .. också ska jag till newyork nästa helg ge dig emily .. men jag ska iaf inhandla den här klänningen som engla har på bilden nedan, jag älskar att det är en långklänning och att den slutar lite ovan foten.

bilder från metro igår ♥

Kommentarer
Anniken

Hehe, nu fick jag svar på min fråga. Samma annons i Göteborgsmetro också :)

2010-04-22 09:26:22 http://anniken.blogg.se/
carolina

det är inte lätt att hålla sig ifrån shoppingen, haha ;) jag gjorde mistaget att shoppa lite hemma innan jag åka till new york, men gör inte det!! spara allt du kan, man hittar så mycket fint där, överallt :D

2010-04-22 10:20:54 http://acarolinas.blogg.se/
Frida-Fantastiskamamman

Här har magen oxå levt ett eget liv i några dagar..men idag är den lite bättre...

Vänta med att shoppa tills du kommer till NY.....du kommer vilja köpa allt hihi..

Massor av kramar<3

Alexandra

Hon är bra fin din lilla Engla! Joakim (min pojkvän) kom hem igår och hade sett henne i tidnignen (?) uppmärksam kan man säga - nog för att han sitter bredvid när jag läser bloggar och så men ändå! :) Han hade stenkoll! Och tyckte såklart också hon var söt! :) Ha en bra dag! btw.... ditt fotoprogram? :) KRAM

2010-04-22 14:45:51 http://masoou.com
Maria, Livet med tre

Jag har ännu inte lyckats se din lilla pingla i nån tidning men när jag väl gör det så kommer jag förmodligen le fånigt och tänka "Åhhhh där är hon ju!" Känns som man känner er och det är lite mysko.. ;-)

Fint med tavellister.. var köper du dina ifrån? Jag har från ikea sen tidigare men är lite sugen på Mios blanka vita.. Hmmm, tål att tänkas på :-)



Kramar!!!

2010-04-22 15:36:20 http://livetmedtre.wordpress.com
Carro.

jag bläddrade i den tidningen idag på lunchen, så fin blev hon så! =)

Lina

Köpte den klänningen till min dotter idag. Din söta tjej hängde på bild över=)

2010-04-22 20:22:35 http://filippamamma.blogg.se/
Mammaxtre

New York låter mycket trevligt. Hon har en enorm utstrålning din dotter.



Köp klänningen :-)

2010-04-23 06:56:26 http://mammaxtre.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback