blomstrande tapeter!

2011-10-24 | 11:07:40


tapetfrossa!

ja nu skissas det på köksritningar här hemma, kikas på tapeter, planeras inredning utefter planskissen, ja allt ni kan tänka er inför en flytt! vi har redan flyttat ut i tankarna och vårat hem förfaller lite smått ... jag orkar liksom inte hålla iordning, köpa snittblommor och städa. varför blir jag så? herregud de är ju nästan 3 månadet kvar!

ni vet ju att jag vill vill vill ha sandbergs liljekonvalj i sovrumet i den nya lägenheten, men vad ska det bli till englas rum? jag försöker kika runt, hitta inspiration och något som passar till helheten.

jag tror på någon blommig sak. någon lite lantligt romatiskt .. förstå ni? det finns några exempel i collaget över. det som är lite så där är ju att vissa tapeter ligger på över 1000kr/rullen .. och jag som är mäkta trött på fondväggar vill juh tapetsera in hela rummen! jag tänker inte fega och köra en vägg utan nu är det all in som gäller! därför måste det ju verkligen vara en tapet som engla gillar och som vi kan leva med :)

dock så skulle jag kunna tänka mig josef franks "paradiset" eller den längst ned till v i bild "vårklockor" till kortväggen i köksdelen där matbordet ska stå. eftersom det är en ganska öppen planlösning så skulle den väggen och tapeten synas in i vardagsrumet och då tror jag någon av dessa skulle passa finemang! och där skulle det vara kännas rätt med enbart en vägg tapetserad. men i sovrumen vill jag undkomma fondväggsfällan ..


Kommentarer
Therese Gustafsson

Åh, ska ni flytta? Kul! Och kul att få planera och styra.Ska ni köpa/hyra större?

Många frågor :)

Kram!

Jeannine

Åh den översta vänstra och den längst ner till vänster är ju sjukt fina:) ta nån av dem så jag får njuta av det fina hos er sen;)

2011-10-24 14:53:18
Anna

Jag bara älskar tapeten längst upp till vänster! Så färggrann att även dne dystraste dagen blir fin!

2011-10-24 20:25:26 http://luene.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback