hejdå sambokilon!

2011-03-28 | 15:58:35

nyttigt och gott, som det ska vara :)


för ett år sen så bakade jag det här rätt frenetiskt. jag fick för mig att jag behövde börja bli nyttigare i min kost och började då baka detta och äta till frukost. jag bakade det precis när vi flyttade till lägenheten ett par gånger men sen la jag ner av någon anledning? jag har för mig att jag vid några tillfällen var på väg att baka det men så glömde jag alltid att köpa filen. det är en rätt viktig ingridiens i just fil-limpa! :)

i vilket fall som helst så bakade jag detta igår, och fy fasiken vad gott det är! jag och engla har precis ätit mellis och jag tröck in tre mackor med tomat och avokado :) det bästa är att man inte behöver ha smör på det här brödet, det är så grymt saftigt och mättande!

jag har fått för mig samma sak som för ett år sen. jag måste ändra min kost och gå ner i vikt! jag har gått upp det 3 kg som försvann då i samma veva som vi flyttade. sambokilon kallas de visst? dock så tycker jag inte vi småäter så mycket eller köper hem godis och chips? vi kör ju även med linas kasse och de ska ju va nyttigt?

well, i veckan ska jag införskaffa ett par nya gympaskor också ska jag börja promenera på kvällarna när engla lagt sig! jag kommer aldrig ta mig tid för att börja gå på gym eller gå på friskipass, det är bara att inse. jag tror att det skulle ge mycket med bara några timmars mer promenad i veckan samt lite nyttigare frukost :)

ni hittar receptet här - lätt värt ett bak!


Kommentarer
Malin H

Detta är supergott, kollade in receptet du hade...jag har gjort samma och även smort formarna med lite smör och sedan haft i kokos i formen, brödet blir supergott med det, saftigt och gott!

2011-03-28 16:09:32
emily

malin - åh men vilket bra tips! kokos är smarr och om man bakar detta ofta så kan det vara bra med små smakförändringar :)

2011-03-28 16:12:12 http://emslo.blogg.se/
Alexandra

jag älskar fillimpor! så galet enkelt också! brukar göra Leilas - samma princip! men det faller mig ännu mer i smaken - testa vettja! :)



fast några sambokilon kan jag dock inte se ;)

2011-03-28 18:11:09 http://thesmalltowngirl.blogg.se/
En pojkmammas vardag ♥

Ser supergott ut! Måste jag absolut testa baka :)

Kram

2011-03-28 18:26:05 http://edvinsmamma.wordpress.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback