cinderella

2011-03-30 | 08:24:49

det ser ju väldigt lugnt och harmoniskt ut :)


på fredag ska jag åka på min första kryssning, i vuxen ålder. linda har sålt in konceptet som en smått fantastisk och underbar upplevelse och ja jag ska inte säga att jag inte är tveksam.

jag har drömt mardrömar om detta i två nätter nu. inte om själva kryssningen i sig utan om att det kommer gunga. något helt stört! ni som följer min blogg vet att det var en sjuhelevetsresa som vi gjorde över till gotland innan jul förra året. jag har aldrig varit med om något liknande och nu tror jag väl att det ska återupprepas.

linda har lugnat mig med att då lägger sig båten och bara gungar runt lite .. man ska ju liksom ingenstans, bara var ombord. jaja, jag ska släppa det (ja märker ni också hur jag är rädd för väldigt mycket now a days?)

ska iaf bli skönt att komma iväg och äta gott, dricka gott och umgås med linda och lisa. jag har tagit ledigt hela fredag då jag jobbat rätt mycket övertid sista tiden så jag och linda ska ha en hel dag med massage och solning hos hennes mamma och pappa ute i bålsta på dagen. jag kanske börjar längta lite iallafall?

har ni bra upplevelser från kryssningar eller är de bara supa slåss?


Kommentarer
Anna

Jag har ju vart på 3 stycken, och ja ALDRIG MER! Det är vad jag kallar det en k**LL båt mellan Sverige och Finland! Det är dålig mat, det är onödigt dyrt och dagen efter finns inget att göra...Men jag hoppas att du får en bättre upplevelse än jag!haha Jga har ju haft superkul med dom jag åkt med ialf! =)

freja

med roliga människor har man kul överallt. jag och tre kompisar åkte för 2,5 år sen och det var kul.. men oxå misär. det är ju köttmarknad så det heter duga och mycket lantisar.



men tar man det med en klackspark och inte är där för att ragga så kan man ha rätt kul ;) ..typ som att gå till ett lokalhak på landet.

2011-03-30 12:46:07 http://stocktownstories.blogg.se/
mathilda

ärligt talat så tycker jag att kryssningar är rätt dräggiga - på alla sätt och vis. däremot upplevde jag aldrig att det gungade särskilt mycket, så på den punkten kan jag kanske lugna dig lite? :p

2011-03-30 15:43:44 http://enannandelavstockholm.se
omar

24 timmars är katastrof. Åk till Helsingfors så får du lite lyx och flärd med nordens bästa sommelierer som arbetar på båten.

2011-03-31 10:39:16

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback