Josef Frank

2011-01-15 | 12:00:50

finaste underläggen ever!

äntligen känner jag mig frisk! hela veckan har jag trots mediciner känt mig hängig och låg. det har mest varit soffhäng, tidiga kvällar och bokläsning med engla. allt för att jag ska vara fit for fight på måndag då jag börjar jobba igen. och nu finaly känner jag att all vila börjar ge utdelning! igår firade jag med att köpa dessa underläggen på svenskt tenn och dricka bubbelvatten på riche med finaste tjejerna! kan det bli mkt bättre?


igår var englas sista lindex dag och efter det mötte vi upp m som tog med sig engla hem över helgen. dadies weekend you know! det blev en dag mindre den här helgen pga besök och det tackade ja inte nej till :)

efteråt så tillät jag mig somsagt att köpa dessa underläggen som jag suktat efter sen vi köpte vårt nya soffbord. det är en glasskiva på så ja, underlägg är ett måste och vilka är finar än dessa av josef frank? i love! efteråt promenderade vi till riche och mötte upp lina. en lugn och härlig kväll blev det och idag känner jag mig fylld av energi från topp till tå! jag längtar som sjutton till måndag då jag är back on track på jobbet och vardagen börjar.

knepigt egentligen? vardagen som man så ofta bannar men när de blir avstickare som nu med min sjukskrivning så kan man inte annat än längta tbx. åh, jag har så mkt planer på jobbet och vill bar bita tag i de nu nu nu!!

underlägg svenskt tenn 40kr/st


Kommentarer
ANna

Jättefina! Men antar att 40 kr är st pris? Får bege mig till svneskt tenn och kika =)

2011-01-16 08:13:09
emily

anna - japp det är styck priset! men det är dom världa :)

2011-01-17 09:31:02 http://emslo.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback