vab!

2011-02-22 | 09:28:47

Oh yes, nu var det dags för snorighet delux här hemma! jag har väl egentligen gått runt i snart 3 veckor och snorat men engla har faktiskt klarat sig ovanligt bra för att vara ett dagisbarn. men, igår kväll började hon klaga rejält över att "det sitter något uppe i näsan mamma, jag får inte bort de" och självklart var necerilen slut .. suck! blev en lång kväll av klagan och en jojo engla som varvade sängen och soffan tills klockan närmade sig 22.00.

imorse kröp hon över till vår säng efter att c knatat iväg till jobbet vid 5.15 och då la hon sig nära och snörvlade och kändes varm. när vi gick upp vid 8 tiden så var det ingen feber och engla känns 'hyffsat' piggelin.

känns som varenda kotte är sjuk just nu och jag tycker man hör var och varannan dag om folk som får influensa och ligger, precis som c för ett par veckor sen, med skyhög feber, frossa och förkylning. jag försöker ha lite framförhållning och kurering hemma idag. blir det ingen feber eller värre snorighet så blir det dagis imorgon!

frukost med nybakade scones och yoghurt med färska blåbär - vardagslyx!


Kommentarer
Hondjur

Alltså.. hon har ju mer eller mindre varit pigg hela tiden.. sjukhusbesöket visade ingenting.. så det vi skulle göra var bara: Var som vanligt, vatten och frukt så kommer det nog igång!

Och ja .. nu när vi varit hemma i en hel vecka tror jag hon behöver komma i rutin igen. Det är ju inte så att hon varken smittar eller kräks dagtid .. nu har hon inte kräkts på nätter så.. jag håller tummarna helt enkelt! :)



Krya på Er med! Kramis!

2011-02-22 14:23:53 http://etthondjur.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback