"mamma du är bäst"

2011-02-21 | 17:40:44

i love you min underbara unge ♥


engla är på en fantastisk plats i livet nu. hon är så full av ömhet och kärlek så det är inte klokt! jag vet inte hur många gånger den här helgen som hon slängt sig över mig och pussat mit på kinden, bara så där från ingenstans. hon talar om fär mig flera gånger om dagen att jag är bäst, fin och ibland oxå att jag är dum och orättivs - såklart!

men just de kärleksfulla har verkligen tagit överhand nu och jag får små kärleksförklaringar stup i ett. gud man ska verkligen skatta sig lycklig för dem, vissa barn i den här ålder, och lite yngre, är inte att leka med har jag förstått. såklart att engla har sina dagar oxå men man märker att hon mår bra nu och trivs.

jag har som vision att uppfostra mitt/mina barn med kärlek och rättvisa - precis så som jag blivit uppfostrad. kanske att det börjar betala sig? haha .. nä jag är ingen bättre mamma än någon annan och det är såklart jag som gör det bästa jobbet med just mitt barn, men somsagt, jag försöker vara rättvis och visa mycket kärlek. ett "jag älskar dig" ligger aldrig långt bort och små kramar och pussar tror jag ingen inte kan avvara sina barn ♥


Kommentarer
Hondjur

Haha. Älskar minen! Din unge är underbar gumman!! ;)

2011-02-21 20:09:49 http://etthondjur.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback