basplagg!

2011-04-20 | 13:07:00

jeanskjol polarn o. pyret toppar h&m


så här års så sker det alltid en viss utrensning av höstens och vinterns tjockare kläder. allt från dunjackor, skidbyxor, tjocka klänningar och i viss mån de som vuxits ur får ryka ner i källaren eller upp i förvaringsskåpen!

i måndags plockade jag och engla undan allt vad vinter och höst heter och då ser man fort vad som fattas i garderoben! på ytterfronten så är vi redan uppköpta på skalkläder, lite finare jackor och mössor/vantar.

det är mycket som får åka i soporna eller läggas undan till kusinerna (kanske ut på tradera efter sommaren?) som inte används eller som sagt har vuxits ur. snarare det först nämnda här hemma ..

igår kom den ultimata jeanskjolen in på jobbet och just en sådan är engla i behov av! en som passar till alla toppar och till englas oändliga strumpbyxlåda i regnbågens alla färger :) kan vara svårt ibland!

jag måste börja handla mer så .. basplagg också lite roliga och billiga slit och släng kläder till det. så som topparna jag köpte i förra veckan på h&m, perfekt till sommaren och med ex jeanskjolen eller shorts :)


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback