hola spain!

2010-09-27 | 20:42:11
i slutet av augusti hade jag det tufft .. det var mkt och jag visste inte riktigt vilket ben jag skulle stå på för att inte helt tappa fotfästet. jag hade ett litet sammanbrott skulle jag väl milt kunna säga och det kändes som att väggar rasade omkring mig. ännu en del av den karusell jag gått igenom de sista månaderna - antagligen den värsta.

just då och där när jag kände hur marken började ruckas under marken och jag kände fläkten av mattan som höll på att dras bort under mina fötter så kom min fina, fina vän jeannine till undersättning ♥ mkt fint kan man göra men det här tog priset och tajmingen ska vi inte snacka om.

j bjöd med mig och engla till spanien i en vecka! hon, hennes dotter junie (englas bf) och hennes bror andré skulle dit och bara hänga och ha det skönt en vecka också fick vi hänga på!? ni kan inte ana hur underbart det var och hur englas ögon lös när jag (dagen innan avfärd, det blev snabba puckar) berättade att vi skulle åka flygplan till spanien, solen och värmen. kanske det bästa var att göra det ihop med en kompisa också? (samma för mig!!)

vi var borta i 5 dagar och bara njöt. vi körde semester delux och gick upp vid nio tiden på morgonen, käkade frukost på uteplatsen, tog vårat pick och pack och kidsen i handen och la oss vid poolområdet hela dagarna. när den värsta värmen som på sin höjd låg på 42´c började lägga sig begav vi oss hemåt för en sen siesta för kidsen och vin på terrasen för oss vuxna ♥

middagarna åt vi aldrig före åtta och barnen lade sig inte för tjugotre en enda kväll, utan gnäll eller tjat. kidsen var underbara trots den slående värmen och de sena kvällarna. vilken resa .. om ni bara visste! jag fotade såklart som en tok och jag ska slänga upp bilder tills ni kräks - snart .. men först får ni njuta av mig och mitt stora hjärta


i love you min underbara unge!


Kommentarer
Anonym

Hoppla här händer det grejer!



Love!

2010-09-27 21:17:32
Jeannine

<3 Härliga tider va det där nere.. Skönt att vi bestämde oss för den resan, vi hade det fantastiskt.

Sommar-11??

2010-09-28 08:25:07
Hondjur

Ååh, vackra, vackra ni! Vilken fantastisk bild!!

2010-09-28 13:05:12 http://etthondjur.blogg.se/
Filippa - mamma till Liam

Fina ni är!

2010-09-28 20:45:58 http://liamochvi.blogspot.com
julia

fyfan vad underbart det låter. och ni är så fina! pussis


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback