för vuxna?

2010-11-08 | 19:59:41

kofta polarn o. pyret

det har nog aldrig hänt att jag köpt mammakläder på jobbet. visserligen så är det mamma och det är anpassat för både gravida och icke gravida men tom xs är för stort för mig :( sen är det inte riktigt min stil av kläder och som jag nämnt många gånger innan så är jag inget fan av att matcha, vuxna-barn eller barn-barn .. jag får rysningar!

och det är mkt så mellan mamma/gravid och barnkläderna. jag kan tycka det är fint när vissa gör det men oj vad man måste vara "sådan människa" .. äh jag kan inte förklara .. inget mer än att jag helt enkelt inte gillar det :)

jag har därimot börjat handla lite smått på barnavdelningen, haha. 146/152 passar mig perfekt (trevligt att känna sig som en tolvåring i kroppen haha) så den här koftan, och en annan, har jag slagit till på :) ett tips!

kofta polarn o. pyret
295:-

Kommentarer
Maja

Haha, det är bra emily! Ekonomiskt om inte annat! Plaggen är ju ändå något billigare på barn än motsvarande kvalitet på vuxen.. Be happy! Olle är right now iväg och reklamerar barnens vinterskor från v... tell you later. Jag är S-U-R! =/ Kram!

2010-11-08 20:31:09 http://majao.blogg.se/
Liza

Så himla fin! Ska gå upp och prova i morgon :)

2010-11-08 20:35:46 http://entvatankar.blogg.se/
Maja

Iskalla fötter, "hål" i fodret längst fram vid tån så tån når "gummisulan" (=kallt!) och dragskon (istället för kardborre/snörning) är trasig på en sko. Och idag var FÖRSTA dagen de använde skorna?! Sick.. Inte ska man behöva ha ullstrumpor i vinterskor med både ullfoder och ullsula vid -6°C? Det tycker iaf inte jag... och inte behövdes det i skorna som användes förra året iaf. Missnöjd.. ska bli spännande att höra hur det gick för O...

2010-11-08 20:36:47 http://majao.blogg.se/
Maja

O kom precis hem... helt sick, berättar på fredag! Han fick iaf nya skor med sig... hoppas på bättre lycka med dem då!

2010-11-08 20:49:55 http://majao.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback