i'm home

2010-05-10 | 20:24:43

äntligen
så är jag hemma!

om resan till NY var jobbig så var det ingenting mot vade resan hem var .. altså jag vet inte vad som har hänt med mig, jag har aldrig varit så flygrädd tidigar. det har det enbart varit vid start och landning men nu har jag en riktig ångest.

den här resan ställde jag mig i panik utanför toaletten och grät handlöst tills jag skakade så jag var tvungen att med hjälp av flygvärdinnan sätta mig på golvet. va sjutton är det med mig? gud så skönt att inte  längre ha en 8 timmars flygresa hängandes över mig .. jag har nog inte kunnat slappna av på riktigt förens nu - på en vecka!

igår sov jag mest hela dagen och min c ♥ servade mig som aldrig förr! hur underbart är det inte att komma hem till en skinande lägenhet och en varm famn att krypa in i? oj som jag längtat. nu är också engla hämtad och hemma så livet är så smått fulländat, nu väntar jag bara in min L som kommer om 2 veckor. jag åkte ju själv hem igår ..

ikväll har vi storhandlat, lagat smarrig wok i mängder, läst sagor och kikat på halv åtta hos mig. nu sover min lilla och jag och c sitter/ligger i soffan. jag har lite att packa upp och fixa med men det får vänta ..

Kommentarer
mammaxtre

Välkommen hem tjejen!



Jag är inte rädd jag kan flyga. Det får bli mantrat inför nästa resa :-)

2010-05-10 20:31:22 http://mammaxtre.blogg.se/
Emilia

Va bra att allt gick bra!



Kan du inte ta atarax eller något annat lugnande piller? Fast det får ju bli till nästa gång iaf ;)



Jag har väldigt svårt att se mig dig sitta å gråta i flygplansgången. Du verkar vara så himla cool. Fin, bra och bäst liksom :P XD

2010-05-10 21:11:41
Emily

Emilia - nemen vad söt du är då! dock så är det sant .. har aldrig varit räddare i hela mitt liv! hua.. dock så tog jag en sömntablett men den fick bara kroppen att slappna av tyvärr så var huvudet på helspänn så det blev inte någon sömn alls :(



kram!

2010-05-10 21:21:08 http://emslo.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback