break

2010-05-16 | 21:30:24



pix är på g!
mitt program strular ...

det blev visst ett litet helg break här på bloggen :) ibland är det behövligt! det har varit fullrulle med jobb, solning, grillning och ja lite partytaj!

eftersom jag kom hem från newyork förra söndagen så missade jag mina helg timmar så den här helgen har jag tagit igen det :) bäst att missa så lite som möjligt, annars blir jag en fattiglapp i juni, don't want to! av den anledningen + att jag slutade 8 i fredags har engla sovit hos mamma o nannie tills idag. haha vem var gladare än hon?

i fredags skulle vi ha en liten invigning av de nya utemöblerna. med våra grannar så spårar en 'liten invigning' - med champagne, lätt :) men jag älskart! det blev djupa samtal (eller?), dans dans dans och mer champagne. trots den sena timme var jag uppe och lös med solen i lördags på jobbet. kunde man önska annat än att vara ledig!?

igår körde vi grillning på vår balkong med smarrig rosé och gott sällskap. blev en tidig och lugn kväll men ack så mysig. jag älskar den här vår/sommar stämningen som sthlm dränkts in i det senaste dagarna - iaf som man är ledig! annars blir de lätt lite segt när alla är ute och njuter av vädret och inte är på direkt shopping humör ..

nu sitter vi och dricker te, trycker in chips och godis efter en smarrig (men tidig, där av 'tryckningen') middag hos c mamma & daniel. grillning stod på menyn, jag njuter! engla sussar sen ett par timmar tbx, imorgon ska vi sätta på stödhjulen på hennes cykel och inviga :) späännnande!

Kommentarer
Jeannine

Den här helgen har verkligen vart en härlig start på denna sommarsäsong!! Vi längtar efter mera värme och picnic på filten=)

2010-05-17 07:31:34
Liza

Åh fasen va fint!! Miss u!

2010-05-17 16:38:25 http://entvatankar.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback