working on it

2010-07-11 | 23:15:33
nu har vi kikat fotbollen och tydligen så är vi glada över vinnarna :) haha jag är såå insatt jag vet! jag har suttit och rensat min dator på bilder och annat skit. jag har suttit och förtöver 4000 bilder till min externa hd så nu tycker jag min dator böör gå lite snabbar. jag känner mig iaf trygg med att allt inte ligger här, lite risky business, haha.

imorgon har vi, eller nej rättelse, christian har bestämt att vi ska till kneippbyn - vattenland. engla var inte sen att haka och senare bestämde också pappa, marie och albin sig för att slå följe. vi tänkte vara där till öppning så vi kanske kan få skymten av en plats. det lär vara packat med folk. somsagt, den här värmen är inte mänsklig!

måste bara säga att det är verkligen sjukt svårt att jobba upp en bra bränna när man har kidisar runt sig i 100km/tim dagarna i ända. eller det kanske är fel. det kanske blir snyggare bränna men det känns inte som att man solar? jag känner mig smått blek i jämförelse mot när vi var i malaga och fullkomligen GRILLADE oss ...

nu är det dags att krypa till sängs. engla hade super svårt för att somna ikväll. det går inte att få in luft i rummen eftersom luften ute står still och luften inne står still. panik! efter att ha blåst på henne en stund så föll hon iaf in i drömmarnas värld och kneippbyn i sikte :) night foks!


snart så! snart kanske jag känner mig en aningens brun ..

Kommentarer
mammaxtre

Att njuta av solen är verkligen maximal avkoppling.



Fortsätt att njuta.

2010-07-12 21:19:27 http://mammaxtre.blogg.se/
Maria, Livet med tre

Hihihiii.. ja visst är det hopplöst att "grilla sig" när man har barnen med för jag håller helt o hållet med om att det inte känns som solen tar lika mycket när man inte ligger med näsan vänd mot solen och ögonen slutna.Och ligga ner och sola är ju få förunnat.

Tycker dock att du ser rätt brun ut :-)



Sv: Eftersom jag inte jobbar heltid än så är det inte så farligt att jobba under sommaren MEN jag har ändå sett till att få 2 veckors semester från och med nästa vecka.. så vi får 2 veckors hel ledighet tillsammans här hemma. Har du ingen mer semester att ta ut efter denna vecka?



Måste säga att det ser underbart ut på öin.. har aldrig varit på Gotland men vill gärna dit :-)



Kramar!!

2010-07-12 21:43:22 http://livetmedtre.wordpress.com
J U L I A ~ Min annorlunda värld ~

Hejsan!

Förlåt om jag stör en sådan morgon men skulle vilja be dig om en lite tjänst.

Undrar om du skulle kunna hjälpa mig att vinna en systemkamera på en hemsida.



http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=5866



Där är länken till hemsidan och min bild kommer upp om du trycker där.

Du är verkligen guldvärd om du gör det för mig.

Massor av underbara kramar till dig (:

2010-07-13 13:03:13 http://annorlundajulia.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback