kolmården

2010-07-25 | 21:42:40





somsagt så var inte vädret det bästa igår när vi begav oss ner till norrköping och kolmården .. det var molnigt, kyligt och duggregnet föll med jämna mellanrum. dock så var vi alla taggade på att se djur och blev som små barn i en godis affär när aporna skrek som tokar och anföll varandra, haha! eller var det gorillorna kanske? hm ..

jag och djur.
not a big fan egentligen ...

englas höjdpunkt på heeeeeela dagen var nog delfin expressen, tss, den enda 'bergochdalbanan' på stället, såklart! fröken har fått en riktig förkärlek till allt vad karuseller och attraktioner heter. på gotland var hon på kneippbyn - pippiland med pappa, marie och albin en dag och då åktes det kan jag lova. det finns liksom ingen ände!

det bästa jag tyckte var nog iaf delfinshowen .. och kanske bilsafarit? men det var lite för mkt bilar och kön stakade sig konstant och sen var det en hel del djur som bara låg och latade sig eller tog skydd under vindskydden för att slippa regnet. men delfinshowen får man bara inte missa! jäklar vad häftiga de djuren är .. helt sanslöst vad det kan lära dem ju! det är nog de enda djur som jag verkligen är imponerad av och tycker är balla ..

Kommentarer
vintageRetroPrinsessa



Mysigt med kolmården :)



Hoppas att du hannn att beta av din städar lista i går :)



Ha en kanon dag :)



Kram

2010-07-28 10:15:47 http://bambii.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback