englas rum

2010-07-02 | 08:43:55




nu är vi är inne på den 4 månaden i vår 'nya' lägenhet. tiden springer, det kan jag lugnt skriva på! det känns som det inte alls var länge sen vi packade ihop våra respektive hem och konkade upp dem hit. vi trivs super bra här ute. jag trodde kanske att jag skulle känna att jag var liiite långt ifrån stan men nej, jag känner helt tvärtom!

jag njuter av att ha skogen utanför fönstret, lekparker bakom varje hörn och nära till många (om än såklart inte alla) vänner. visst har vi kommit lite längre ut, 3.4 mil från stockholm närmare bestämt. men det är inte längre än att man tar sig till pendeln och åka :) haha. sen är inte jag någon stadshängare längre, som man var som yngre ..

iaf, engla var ju så tok taggad på att få eget rum när vi flyttade. hon har ju i alla år delat rum med mig hemma hos oss och hos sin pappa så delar hon också. inget fel med det men man kan förstå en liten tjejs längtan att ha något som bara är ens eget. halå, att ha mamma in på skinnet all the time är inte ultimat? ;)

nu har lilla fröken också boat in sig och jag börjat nog känna att det börjat bli klart. det ska upp några små tavlor på den andra sidan av väggen där hon har sin tv, sen är vi nog all set! behövs det nämnas att engla trivs som fisken i vattnet? :)

Kommentarer
freja

superfint! ..massa rosa. fattar inte hur det blir så.. vi har oxå massa lila och rosa i tjejernas rum. jag tror inte att jag tänker på det men det verkar som om allt som införskaffas går i dom tonerna :S

2010-07-02 09:57:34 http://stocktownstories.blogg.se/
Marlene

Vad fint rum hon har! :)

2010-07-02 10:51:58 http://bymarlees.blogg.se/
Carro

oj så fiint hon har fått det! =)

juliasbullar.blogg.se

uuuh vilket stiligt rum!

2010-07-02 22:53:42 http://juliasbullar.blogg.se/
Elinor - Mamma till Liam & Tigra -

Det blir jättefint :)

2010-07-03 16:55:46 http://ronile.se
Petra

Vilket fint prinsessrum till Engla:)visst bodde ni tidigare i sollentuna?kram


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback