yesterday

2010-02-04 | 21:37:14


EFTER P-MÖTET igår så svidade jag om till outgoing stass och begav mig in till välkända Riche med mina pinglor Liza och Lina. Det blev för min del räkor på smörstekt toast, jag var mätt efter för många rulltårtsbitar ska jag säga er, ha! L & L tog smarrig tomat risotto, jag tror banne mig man inte kan bli besviken på Riche!

Efter många skratt så begav vi oss vidare ut i snökaoset till Berns där det var fullrulle och gratis öl. Jag som är en icke-öldrickar offrade mig för att spara slantar, haha. har ni hört va? Några klunkar fick jag i mig iaf :)


Liza försvann en stund på tumanhand och jag och Lina mös på ljusboxar tills vi gav upp och traskade till centralen för att alla ta en varsin buss hem. Har aldrig åkt nattbuss tidigare men Oj vad skönt (och ja, ekonomiskt) tss.

Jag körde på, som jag sa, svart svart och mina tiger shoes från topshop kvällen till ära. Jag måste erkänna att skorna är g r y m m a då det går att luffsa runt i snö med, dansa i och traska långt i :) Tröja med axelvaddar zara och byxor whyred. Till det hade ja klassiska redlips "russian" från makeupstore, same som Liza förståss, alltid  :)

Kommentarer
Carro

Ni verkar haft kul minsann! =)

Alexandra

Snyggingar! Ni verkar ha haft roligt ja! :)

2010-02-05 09:47:36 http://masoou.blogspot.com/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback