nattlinne

2010-04-18 | 20:54:06


igår proppsade engla på att: "mamma det är en klänning, inte ett nattlinne" som hon satt på sig. ett tag var det även en kjol (det var när koftan var på). jag försökte länge och väl och förklara skillnaden emellan nattlinne & klänning och tillslut fick jag väl ge med mig.

vad är liksom skillnaden? såklart kan man ha ett nattlinne som klänning och tvärtom. grejen är väl bara den att ex. det här 'nattlinnet' är köpt (av syster , engla fick det i påskpresent) på under/sovklädes - avdelningen. men vilken unge bryr sig ?

kändes tillsist som en otroligt onödig disskution och jag sa bara "visst, anser du att det är en klänning och vill bära den idag , fine!" det var ju trots allt engla kläd-dag.

sen kanske jag gick och små störde mig på - och berättade för alla - att det fakitskt var ett nattlinne, men men...

Kommentarer
Alexandra

haha en envis liten tjej det där.. :) Men vad ska man göra? ;) fina luckorna ser ut du! Vitt är snyggt! :) KRAM

2010-04-18 21:35:33 http://masoou.com/
Carro.

äh, den funkar lika bra som klänning ju! :)



fint köket blev förresten!

hondjur

Haha. Gulle! Trösta dig med att det kommer gå över.. dessutom var den ju supersöt och funkar enligt mig lika bra som både och ;) Kram!

2010-04-18 21:49:02 http://sagoelin.blogg.se/
Kattis

Äsch, jag håller med Engla ;D

En gång köpte jag ett pyamasset med linne och byxor.. linnet var jättefint och jag använde det till vardags, vilket irriterade skiten ur min dåvarande pojkvän ^^ "det är en PYAMAS!" / "JA men den är fin!" / "du kan inte ha på dig den bland folk!" / "det kan jag visst!" :P

2010-04-18 22:49:46 http://paksukainen.blogg.se/
ina-bina

Äsch, jag tycker nattlinnet är jättesött, funkar väl bra som klänning? :P Jag älskade blusen till min pyjamas jag hade när jag var sju, så jag gick till skolan i den. Det visade sig vara en till tjej som hade en likadan pyjamas och också hade den i skolan, haha! ;)

2010-04-19 00:23:24 http://inabina.blogg.se/
Marie

Den är så fin, köpte en sån idag till Nicole som hon ska få ha till semestern, om det inte är för varmt och sova i :)

2010-04-22 23:23:07 http://musmamman.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback