fredag!

2010-04-23 | 08:58:33
finally it's friday!

igår var jag och c på 'årsstämma' för föreningen här där vi bor. det var lite mysigt och gammlingarna gnabbades och hade sig ;) tydligen så tömmer inte folk fickorna när det tvättar? .. vi antecknar ..

efteråt så tog vi oss med björne och linda över gatan och tog ett par glas vin/öl och pratade om sommaren och gjorde upp lösa planer. gud som jag längtar efter sol och värm! även om jag ser att solen skiner för fullt utanför fönstret så vet jag att luften är kylig, suck. newyork you better be warm!

nu ska jag göra mig redo för några timmars jobb. idag skulle engla ha anländit hem hit men eftersom hon ändå ska vara hos mamma imorgon på dagen när jag jobbar så åker hon dit direkt idag så jag hinner packa och fixa inför att vi ska bege oss över till gotland imorgon kväll, åh jag längtar ♥ 4 dagars ledig på raken och bara var, mmmm!


kanske det hinns med ett glas vin med mina bästa ikväll? sen dröjjer det ganska länge ..

Kommentarer
Jeannine

Vann ni någon fri månadshyra?;)

Klart det hinns med några glas ikväll!!

2010-04-23 09:18:27
Anniken

Jag tror att du är en som kan Gotland. Jag och min pojkvän tänkte nämligen ta en trip dit i sommar. Var ska vi åka? Vad ska vi se? Vad ska vi göra? Har du några tips och idéer? :)

När åker ni till New York förresten?

Kram

2010-04-23 09:19:14 http://anniken.blogg.se/
Louise

Gillar den tröjan som kvinnan till höger har på sig:)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback