i hate my router

2009-10-05 | 16:13:42

OJOJ VILKEN morgon jag har haft. Jag har verkligen ställt till det hemma. Telefonin, internet samt den nya routern har sagt upp sig. Ingenting fungerar. Kan vara ganska så förståligt när jag själv försökte mig på att installera om allting. JAG som aldrig i hela mitt liv hållt på med teknik överhuvudtaget kände mig riktigt peppad imorse när jag började leda om kablar och följde manualen till punkt och pricka. Sen när jag kom ner några steg så måste engelskan bytts ut mot ryska eller något liknande för jag förstod verkligen NADA.

Slutade med att jag fick ringa support som sa att jag skulle göra si och så och om det inte fungerade så skulle jag ringa ett annat numer och få hjälp. Jag ringde det andra numret och efter 45 min i kö så BRÖTS samtalet. Förstår ni, det BRÖTS! Jag blev mest arg och åkte till jobbet. Nu ska jag försöka lösa det genom mail till ikväll för när jag slutar vid åtta tiden så har också support stängt. Åh!


Kommentarer
Mathilda

Åh fy vad trassligt och jobbigt. Hoppas att det löser sig för dig!

2009-10-05 17:14:31 http://enannandelavstockholm.se
Elin (Edvinsmamma)

Åh, så trist!

Fattar inte varför en manual alltid ska vara skriven åp grekiska...kan dom inte ha mer bilder, mer lättförklarligt så även en som inte kan så mycket har lätt att förstå?



Hoppas att det ordnar till sig snart!

Kram

2009-10-05 17:55:53 http://edvinsmamma.wordpress.com
Mathilda

Svar: Det finns folk för allt - på gott och ont. Jag garvade mest när jag såg kommentaren, samtidigt som jag (såklart!) funderade över vad tusan det är med människor och om de inte har bättre saker för sig än så?! Hoho!



Bor f.ö. i Helenelund... och det var även jag som mailade dig ang. bostad för ett par dagar sedan. ;) Såg nu att jag kanske förvirrat lite iom att jag då aldrig lämnade någon bloggadress samt mailade från min "riktiga" mail och inte bloggmailen, som jag annars alltid uppger/använder. Skickar dig ett mail på den andra... snart... om just bostad.



Kram!

2009-10-05 19:23:54 http://enannandelavstockholm.se
Hondjur

Men gumman. -skrattar lite- Det låter väl som något som något som mycket väl (och förmodligen) skulle hända mig om jag försökte mig på det. Jag suger på sånt där. ^^



Och ang. det där med pappor så kan man väl säga att vi har en intern tvist. Det är komplicerat. Men det ligger inte rätten om det är så du tänker. Fast o andra sidan det kanske vore bättre. -suckar lite-

2009-10-05 19:34:08 http://sagoelin.blogg.se/
Maria

Oj då!

Hoppas att det har löst sig!



Kram Kram

2009-10-05 21:28:24 http://sagafia.blogg.se/
engelsson

Men vilken röra..stackare hoppas det löser sig

2009-10-05 21:33:00 http://engelsson.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback