face

2009-10-29 | 08:33:30
BUHU vad dålig jag är på att blogga förtillfället. Ber om ursäkt för det, men nu blir det som alltid ändring på det när Engla kommer hem. Då har jag aldrig lika mycket planerat utan har tid att bara vara och emellanåt sätta mig vid datorn.

Igår bjöd ju jag som känt syster (och mig själv) på ansiktsbehandling. Det var underbart skönt och jag passade även på att färga bryn och fransar och jag måste säga att jag är positivt överaskad! Jag brukar tycka att det aldrig blir någon skillnad men nu blev  det verkligen det, och snyggt också. Jag ska säga er att på mig fungerar verkligen varenda merföräljningstrick i boken. Jag kom hem med en dag - och en natt kräm samt en olja som ska göra min hud len och mjuk (är rätt torr och flagning just nu). Kalaset var inte billigt men efter att enbart använt detta två gånger nu så känner jag skillnad. Kanske det var värt?


Någon som prövat?


Kommentarer
Melanie

Åh va härligt med ansiktsbehandling, det har jag länge tänkt att göra...Men det blir liksom aldrig av. Får önska mig i julklapp kanske;)

2009-10-29 08:52:04 http://matochmuffins.blogg.se/
sara

Jag ÄLSKAR dermanord produkter.

De är helt fantastiska. Dessutom HELT naturliga

inga konstiga mineraloljor eller andra onaturliga saker.



Tummen upp alltså :D

2009-10-29 10:35:33 http://slimsara.blogg.se/
carolina

Vilket lyx att unna sig. Den enda nattcrem jag haft är Elizabeth Arden, men min hy mår bäst av så lite grejer i ansiktet som möjligt ;) Hur blir bryna, jag är så rädd att det ska se för mörkt ut liksom. Men fransarna skulle jag mer än gärna färga, var det obehagligt? :)

2009-10-29 11:03:40 http://acarolinas.blogg.se/
Maria

Dermanords produkter är helt underbara!



Kram Kram

2009-10-29 13:19:08 http://sagafia.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback