utvecklingssamtal

2009-11-12 | 09:31:35
NU HAR jag varit på utvecklingssamtal på dagis. Åh, jag blir helt varm i kroppen av all beröm och allt fint min pärla gör.

Alla barn har varsin pärm där man får svara på olika frågor, ritar sig själv, sin familj och lite annat. Det är en sådan otroligt skillnad på Engla idag och för bara 6 månader sedan (då hon sist gjorde i sin pärm). Alla gubbar har numera fötter, fingrar, hår, armar och alla små detaljer men tidigare så hade gubbarna enbart huvud, aniskten och ben. Sen har hon utvecklat sina svar på frågorna och blivit mer detaljerad. Jag är mäkta stolt!

När fröken hade frågat Engla vad hon ville bli när hon blir stor så svarade hon helt ärligt "jag vill bli en människa.." jag tycker det var så otroligt sött sagt. Ja, varför inte liksom?

Det enda som ska övas på under kommande tid, både hemma och på förskolan är att öka Englas självkänsla. Med det menar jag inga enorma saker utan mer det vardagliga sakerna som att klä på sig själv, plocka undan tallrik, städa efter sig osv. Der är ofta hon säger "jag kan inte" men egentligen kan osv. Det är något att öva på!

 

Nu väntar vi på Liza som ska plocka upp oss. Sen bär det av in till kungsholmen och skospecialisten där vi ska köpa vinter skor till Flinga, hinns nog med en mysig fika också! Later.


Kommentarer
Elinor

Hihi lilla sötisen, vad gulligt sagt om att hon vill bli människa när hon blir stor.

Jag va också på utvecklingssamtal idag och man blir såå stolt när fröknarna ger beröm om ens små hjärtan. Hoppas ni får en bra dag!

2009-11-12 11:34:08 http://ronile.se
Anna

Åhh det är ju så fantastiskt som förälder att få följa med sitt barns utveckling. Förstår att du är en stolt mamma!!



Kram kram


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback