Gunila Axén för polarn o. pyret

2009-11-04 | 12:26:34
"Randens skapare är tillbaka! Gunila Axén designade den klassiska Polarn O. Pyret-randen för drygt 30 år sen. Nu är hon tillbaka som gästdesigner."



OVERALLBODYMÖSSAFILT




SÅ STÅR det på polarn o. pyrets hemsida om Gunila Axéns kollektion som finns i butik (och e-butik) just nu. Det är altså Gunila som skapade polarns bas-rand och nu är hon tillbaka med en limited kollektion med underbart söta bebis kläder. Jag är smått kär i den för att vara ärlig och alla ni som funderar på en present till en liten, eller som kanske själv ska ha barn förmanar jag att gå in på hemsidan eller i butik för att kika på de här kläderna. Själv kunde jag inte hålla mig från den här söta overallen till systers nästkommande.

 

översta bilderna är från polarn o. pyrets hemsida.

Kommentarer
ina-bina

Åh, vilken härlig kollektion! Jag blir helt salig av den där gröna nyansen, dressen för nyfödda är ju toksöt :D

2009-11-04 12:40:22 http://inabina.blogg.se/
Nathalie

Ja den verkar faktiskt riktigt bra. Har aldrig lagt speciellt mycket pengar på mobiler innan och försöker ha dem så länge som möjligt. Vill bara att dem ska funka liksom. Men nu la jag lite extra på denna, man använder ju sin mobil så mycket. Jag använder den även som hemtelefon och jobbet når mig på den så jag slog till :D. Vad har du för mobil?

2009-11-04 13:52:35 http://nathaliesmode.blogg.se/
Anna

hej gullet!

jag gjorde om den själv! haha nu får den vara så ett tag! du har fått superfint här! Ska vi ta och ses på ett glas någon dag kanske?

Anna

mmm det hade varit skönt det att komma till värmen. Men istället får man allt ta vara på "innemyset" som faktiskt är och blir nu då det är mörkt å kallt! =)



Jättesöta bebiskläder..=)

2009-11-04 16:57:19 http://annacondas.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback