fy skäms på mig.

2008-10-11 | 19:45:55

Vänner! Mina fina, trogna och fantastiska vänner. Jag lever! Tänka sig, ni som trodde jag gått under jorden för att aldrig mer se dagens ljus. Icke, jag har tagit mig samman och kommit tillbaka.


Engla, sommar -08


Mycket har hänt sedan sist, fast jag kan inte sätta fingret på vad egentligen.. Tror det varit mycket vardag och dagarna flyter ihop när jag försöker urskilja händelser. Händelser antagligen utan mening eftersom jag inte minns dem.

Lina har kommit hem, det är en fin och utstickande sak. Vi hade en blöt och trevlig kväll här om helgen och allt är som vanligt. Älskvärt. En annan fin sak är att min Engla har varit en stor tjej oh gjort sitt första besök hos tandis. Det var igår och hon var så duktig. Jag hämtade henne vid 12.30 och vi gick till ett fik och köpte kakor och saft (idealt inför tandläkarbesöket, jag lovar). Vi satt där och mös och Engla pratade högt om andra människor omkring oss så jag nästa rodnade, men hon är ju bara ett barn. Ett förbaskat fint sådant dock. Hos t så gapade hon stort och tog tacksamt emot en liten påse med presenter (läs tandborste, tandkräm och hm, ett suddegummi) och en ballong. Hon var stolt så hon sken ska ni veta.

Håret har blivit kortare och lite mer lila.. eller va det rosa? Gick en visning här om dagen. Wellas Nordiska Hårvisning. Det jobbiga var att jag bara trodde jag skulle dit och klippa mig, inget annat. Men sen visade det sig visst att det var en hysteriskt stor visning som jag skulle attend to. Blev lite tagen på sängen kan man säga.

Har köpt lite för mycket nya saker, kanske för att döva mörkret som kommer över oss i dessa höstiga dagar. Fy. Ångest. Blä.

E är hos M i helgen och jag har jobbat idag. Nu är jag hos Liza, vi ska till hennes väns Emmis 20års kalas. Ska bli trevligt, var länge sen jag var med Liza utanför skolan och det är saknat.

Så nu lovar jag att vara en duktig flicka och blogga för alla fina trogna människor som trots mitt uppehåll gått in och faktiskt dagligen kikat efter uteblivna uppdateringar. Ändring från min sida, PRONTO!

Love!

Kommentarer
ina

Du är tillbakaaaa! :D (och saknad!)

2008-10-11 21:33:41 http://inabina.blogg.se/
Emma

Skönt att du är tillbaka!!! :D

2008-10-11 22:16:59 http://emmaasilverberg.blogg.se/
Martina

aha sköönnt du lever o du skriver...! tack!!!

2008-10-12 09:13:03 http://martyshome.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback