"mamma, du är en Ängel"

2008-11-07 | 09:48:42
Halsen värker och samvetet också. Fy vad jag avskyr att ta sånna duster som igår kväll. Engla satt i en timme och till sist höll hon på att somna och vi kompromissade med en klunk till och att hon ALDRIG skulle be om mer mjölk än hon kunde dricka upp. Men jag ska ta ett tips jag fått och köpa en bok om trots. Tror det är bra, även om det är väldigt individuellt, att ha läst lite grundläggande tips och trix.




Engla igår fm, med leksakstidningen och allt. Älska!

Idag ska det inte göras någonting alls egentligen. Ska vila mig, fixa med lite tvätt och städa undan lite. Bara slappa med andra ord. Har inte haft en sån dag på en hel evighet. I eftermiddag ska Freja, och Vega (som Engla direkt påpekar om man glömt nämna, stolt storasyster som hon är haha) hämta Engla på dagis, det är en pappa helg i helgen. Min helg på planlös, skönt.

Hörs sen!

Kommentarer
Amanda

Så fina bilder!

2008-11-07 10:37:52 http://creyla.blogg.se/
Amanda

Motivet är jättefint! Men bilderna också! ^^



Lång historia men för att försöka förklara lite kort så föddes Ludwig med fel på matstrupen. det fattades ca en cm så han opererades två dagar gammal och man drog ihop matstrupen. So far so good. Men sen när man skulle ta bort respiratorn så orkade han inte med det. man provade flera gånger och samma sak varje gång. Han orkade inte andas själv. Man började leta fel och kom fram till att man kommit åt nerver som går tillstämbanden under op så han hade fått en stämbandsförlamning. Vilket gjorde att stämbanden slog lock i halsen på honom. Han fick ingen luft stackarn. Vi fick pga detta cpap (andningsstöd) i hemmet och han har fått massa andra problem också. Är väldigt infektionskänslig och han äter inte själv utan måste sondmatas. Men nu klarar han andningen själv iaf och vi har så sakteliga börjat med att försöka äta själv. Går inget vidare men han smakar iaf. :o)

2008-11-07 11:05:08 http://creyla.blogg.se/
Amanda

Ja, vi har haft jätteproblem med kräkningar och också med sonden. Nu har han fått en knapp på magen så han slipper sonden i näsan. Mycket smidigare. Sonden i näsan kom han på ganska så snabbt hur man skulle dra bort. Det har han även gjort med knappen på magen men det funkar ändå mycket bättre nu. Och så har han fått medicin mot reflux. Vi har börjat minska sondmaten nu så nu svajar viktuppgången igen men det går iaf framåt vad gäller ätandet. Hoppas han vill börja äta själv snart. Men förstår att det kommer ta tid. Inte lätt att fatta varför man ska få en massa äckligt i munnen när man aldrig fått det förut. Och sen få koll på alla sväljreflexer och muskler också. Finns en del att jobba på. Ludwig är juh ändå snart 11 månader nu.

2008-11-07 12:40:45 http://creyla.blogg.se/
ina-bina

Haha, så det är inte bara min mamma då :P Min moster är dock snäppet värre än mamma, hon vet liksom inte ens hur man sätter på mobilen ;)



Men din mamma är väl ganska ung ändå? Hon ser i alla fall jätteung ut på bilderna jag sett på henne :)

2008-11-07 13:21:11 http://inabina.blogg.se/
♥Jenny♥

hejsna avd fin blodd du hadde åå såå söött dotter=)!

ne sånt där kan inte vara lätt men hon kommer juh ha igen de då hon blir äldre så de bara tänka långsisktigt juh=)

2008-11-07 14:35:20 http://killerprincess.blogg.se/
keffanna

Förlåt, här kommer jag och lägger mig i!

Men har du bra konakt med Englas pappa, alltså är ni kompisar och är du kompis/kommer bra överens med hans nya?

Förlåt om jag frågar! Kram :D

2008-11-07 14:38:33 http://fikasugen.blogg.se/
VintageRetroPrinsessa

så himla söt i koftan :+)

den sg s¨varm mjuk och skön ut en sån ska jag leta efter till Madicken vad e det för märke ?

Kram kram

2008-11-08 09:35:02 http://bambii.blogg.se/
keffanna

Ah ok. Men då förstår jag. Men de är ju bra att de funkar. För jag vet ju själv om skräckexempel med bekanta där dom inte klarar av varann och de slutar med att de ena får egen vårdnad och den andra träffar barnet jättelite. Tråkgit nog verkar de ofta bli som med folks om är unga. :(

Sådärför måste jag säga att du är kanon!



Japp, jag & M är tillsammans. Och de ser inte ut att bli något annat än att vi håller ihop. Dock har ju inte vi varit tillsammans så länge. Vi blev ju tillsammans i Juli 2007, och i Augusti samma år hade vi ett plus på stickan. Tur att man är lika kär nu så då! :)

2008-11-08 14:40:10 http://fikasugen.blogg.se/
Anonym

Gud vilken söt dotter du har! :)

2008-11-08 14:45:26 http://ellene.blogg.se/
ina-bina

Flyttade hemifrån 2006, när jag var 19. Men nu bor jag ju hemma hos mina föräldrar igen (hemskt! :P)

2008-11-08 14:47:57 http://inabina.blogg.se/
Anonym

åå så söt dotter. hur gammal e hon?? fin sida också!!trevlig helg!

2008-11-08 17:35:05 http://originellt.blogg.se/
Starfucced

Din dotter är verkligen så otroligt vacker.



Ja, den låten är riktigt fin. Jag älskar den. Efter lite hårvådsproduktshopping mår jag mycket bättre, men det är klart att gamla romanser känns.. fast på ett bra sätt. Jag är glad att den fortsätter leva.

//C

Fina kort. Vilken sötnos!!

2008-11-10 15:02:58 http://dagens-tanke.blogspot.com/
Elin

åå vilken söt och vacker dotter du har. jätte fina bilder.

2008-11-10 17:04:11 http://elinburstedt.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback