Bara en Söndag...

2008-04-06 | 22:15:37
Som jag nämnt så var jag och Engla en snabbis i Kista idag och fikade med Lina och Lotta. Lina hade varit och klippt sig precis då vi anlände, super snyggt och fräscht! Blir sån skillnad av bara en cm (se bild nedan).

Vi fikade och Engla åt lite gröt och drack mer (Obs! För tillfället så har E en grej om att jag måste tilltala henne som Madicken eller Lisabeth och säga "Åh, får jag se på Lisabeths stooora gap!" varje gång hon ska äta.. hm, små jobbigt och trotsigt, men det gör inte så mycket.) Det är kul med E för hon tycker det är super roligt med människor kan sitta och bara iakta. Hon kan sitta så länge och se helt farsinerad ut, haha. Sen avbryts hennes dagdrömmar av spring i benen såklart..

Efter fikat gjorde vi en snabb shopping runda. Engla tyckte det var super roligt och sprang runt och visade saker och sa; "De här va snygga, och de här..och de här!" heeeeeela tiden! Blev mest saker för Linas del dock. Jag fick med mig en grym väska (sebild). Liza köpte en likadan igår och vi är så nördiga så vi har typ allt lika, haha, men det är kul, vi har rätt lika stil..

image380image381image382
(haha, ser ni Engla långt därborta på bänken, spanandes?)
image383image384
Måste ju prova väskor..
image385

THE BAG! Är den inte sjukt grym??


Nu har jag just målat naglarna och pratat med min C. Ska upp och kolla klart på "flightplan" som börjar nu igan :)

Gnight sötaste.

Kommentarer
Liza

haha, väskan blir bättre och bättre för varje dag :D
Hörs i morgon love

Puussss söta

2008-04-06 22:43:22

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback