lego lunchbox!

2011-09-25 | 18:58:42


lego lunchboxar och termosar finns hos lekmer.se

att ha barn i förskoleklass kräver otroligt mycket mer av mig som förälder än att ha ett barn på förskolan. det ska tas med frukt varje morgon, matsäck varje torsdag och packad gymnastikpåse på fredagar. sådant är jag värdelös på! jag har skrivit med stora bokstäver på vår griffelvägg i hallen "FRUKT, MATSÄCK, GYMPAPÅSE!" men likt förbannat så glömmer jag den där gympapåsen! jaja .. det handlar kanske om att få in en rutin.

frukten är jag desto bättre med, matsäcken med. förra veckan fick engla själv sitta och kika på datorn och välja vilken matlåda hon ville ha och vilken termos . jag tänkte mig att det kanske är mysigare att ha med lite varm choklad när hösten blir till vinter, och inte alltid hallon och blåbär festis.

det blev iaf en rosa legokloss till matlåda (skit cool!) och en vit termos med ett tjej legohuvud! här hemma har vi blivit lite lego fantaster senaste veckan :) haha! som jag skrev om tidigare så har lekmer en legokampanj som är enorm och priserna är lite till fixade - we like! engla stoltserar med sin lunchbox för fullt. hett tips!

här hittar du legos lunchboxar & termosar.


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback