en dag på skansen!

2011-09-18 | 09:57:59


fortums familjedag på skansen!

igår hade fortum en familjedag på skansen och eftersom christians syster elin jobbar där så var vi snabba på att ta oss in! vilken dag sen, soligt, varmt och härligt! de hade byggt upp som en  "fortums värld" där det krävdes ett pass med namn, längd och foto för att få komma in! där skulle de samlas stämplar runt om på olika stationer som symboliserade fortums arbete. pause för korv ätning blev det också :)

när man hade samlat på sig alla stämplar så fick man gå till borgmästaren och få ett grönt band, då var man en hedermedborgare! :) engla och nova tyckte de var spännande och kul!

vi körde även en vända runt om och kikade på djuren. antagligen så var de mest roande för c som är något mer djurvän än vad jag är .. haha! när tiden iaf hade gått så var det dags för upträdande och "lilla allsången" uppe vid stora scénen. vilka tror ni uppträdde? jopp, danny och markolio, vilken grej! nova som är ett stort fan av "in the club" hoppade och dansade, gulle! engla var lite mer reserverad men var stolt som få när hon fick sig en autograf ♥


Kommentarer
Frida-FantastiskaMamman

Skansen är alltdi mysigt att besöka och när solen lyser gör det ju inte saken sämre ;)



Kramar<3


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback