night!

2011-10-10 | 20:52:01


har tänt upp ljus brevid världens finaste vas från svenskttenn.

nu sussar engla sen några timmar tillbaka. det är verkligen mörkt på kvällarna nu och att lägga engla vid 19 tiden är nästan aldrig något att orda om! ska man gå upp vid 6.30 och är 6 år så behöver man ordentligt med sömn. det är verkligen full rulle på  englas skola, minst sagt!

idag har det promenerat runt till en handfull tjejer och killar som bor nära skolan. de har tagit bilder framför sin dörr :) jag kommer exakt vad jag hade på mig på sexårsverksamheten när vi promenerade upp till vårat hus på mästarbacken. en tok stor overall och en ful mössa som är sådär platt uppe på huvudet, haha.

imorgon är det konsert som gäller för sexåringarna, torsdag är det englas första simmlektion och fredag är det gymnastik som alltid! full rulle kanske bara är förnamnet? iaf så är sömn ett måste!

själv är jag segare än segast och christian ligger och snorar här brevid mig. blir en tidig kväll med en ballja med te, mycket mycket behövligt i höstmörkret .. alla värmeljus som går brinner nu varje kväll här hemma!


Kommentarer
Susanne

Mysig bild på fina saker :)

Här brinner också ljusen för fullt, det är så himla ruggigt idag och jag bara fryser!!



Kramen

2011-10-10 21:17:03 http://gronanyanser.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback