i love avundsjuka

2011-10-21 | 09:23:22

yes det går bra nu
yes vi är lyckliga
yes livet leker ♥
mycket

jag tycker det är fantastiskt att det faktiskt finns människor som inte kan vara glada för andra, som inte kan se att bara för man köpt lägenhet, väntar barn eller whatever så betyder det inte att man tror att man är bättre än någon annan eller för den delen försöka få det att framstå så? det är ju sjukt att ens tänka så?

folk som inte kan le och säga "fasiken vad härligt att ni ska flytta" eller bara "kul, grattis!" .. sanslöst! dock så är det lite mitt eget fel att det finns sådana människor runt oss. jag har hållt fast i människor som är små bittra och avundsjuka. det syns bara ibland - speciellt vid sådana här tillfällen som när vi köpt lägenhet.

åh jag måste ransaka bland människor i våra liv. folk som inte är värda att lägga energi på. man ska omges av människor som uppskattar när det går bra, folk som glädjs med en! det andra är enbart energikrävande. kan man inte få vara glad utan att människor ska vända det till att man är kaxig eller överlägsen .. damn jag är trött på barn fasoner! jag är uppenbart glad över att vi kunnat köpa en grym lägenhet! that's it.


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback