hej då kära prenumeranter!

2011-10-10 | 12:01:41

har absolut ingen toppen dag idag. det är mycket och jag mår helt enkelt bara pissigt! jag tänker inte dra ner er med mig, inte alls. jag hoppas att ni alla är sprudlande i det grådaskiga vädret och har massor av positiv energi att dela med er av till era medmänniskor. jag är iaf inte där idag, inte alls.

sen måste jag ändå medge och ta upp att det känns skumt att ni lämnar mig? min läsare ökar men mina prenumeranter minskar!? hur kommer det sig? självklart kräver jag ju inte att ni ska prenumerera, det viktigaste för mig är att ni kommer in och läser och uppskattar de jag lägger ner på bloggen. men det ska medges att det känns skumt. tydligen är bloglovin poppis och ett bra redskap för att hålla kolla på sina favorit bloggar?

skriver jag för ofta så ni inte tycker det är värt att prenumerera utan bara klickar er in?
är bloggen ointressant, vad vill ni som "hoppat av" då läsa mer om som jag tydligen skrev om förr?
eller är jag bara sur och grinig och lägger ner tid och funderingar på fel saker idag?


svara om ni vill. läs om ni vill. prenumerera på bloglovin om ni vill. jag är bara nyfiken på er och era tankar kring vad ni vill läsa mer om?


Kommentarer
lollo

ja följer på bloglovin, för då ser man direkt när du har uppdaterat :D

2011-10-10 12:24:09 http://zlix.blogg.se/
Hondjur

Prenumerar och kommer fortsätta med det gumman!

(och bloglovin har strulat ORDENTLIGT den senaste tiden.. och fått ny laout som bråkar.. så du vet det)



Ang tänder.. Alltså.. Jag är ju så vansinnigt rädd för tänder och munnar och tandläkare.. Och ehm.. gapande hål i munnen.. Alltså.. Jag kan inte hjälpa det men det skrämmer skiten ur mig. haha. Håll rätt in i köttet lixom. Neej, det är inte ok! :p

Jag måste seriöst jobba på det här! Haha!

Men jaa, jag veet att det är helt normalt och att det skall vara så men.. MEN helt enkelt! ;)

2011-10-10 12:39:30 http://etthondjur.blogg.se/
Frida - bebis på jäsning ♥

Sv: tack ja det kändes skönt att veta att allt såg ok ut :)



Tack det kommer nog gå fort fram till Januari känns det som :)

Fin blogg du har med!



Ha en fin dag

Kram

Hondjur

Hahaha! Ok, ok.. Om man skall vara ärlig - Du VET att jag tycker Engla är vackrast i världen.. Men just dom där tandbilderna trycker jag väldigt fort bort! :p

Förlåt.. Engla är fortfarande fantastiskt söt.. men eh..med stängd mun! ;))

Massa kramar till Er gumman!

Och jag hoppas din dag blir bättre och att du hittar lite ny kraft! <3

2011-10-10 13:03:49 http://etthondjur.blogg.se/
Linda

Jag tror att fler och fler (jag själv inkluderat) går över till att använda google reader. Smidigt att ha mail, kalender, bloggar, artiklar mm på samma ställe. Föredrar att prenumerera på bloggarna via reader framför bloglovin alla gånger. Krånglar dessutom aldrig :)

2011-10-10 13:55:54
emily

Linda - jasså? jag hade ingen aning om att det fanns något som hette så ens :) låter ju bra att ha ett samlingsställe för allt! :)

2011-10-10 14:19:41 http://emslo.blogg.se/
Linda

Om du använder gmail så finns reader under fliken "mer", sen är det bara att lägga till prenumerationer och köra. Finns självklart reader-appar också :)

2011-10-10 14:52:26
Sofia

Jag har alldelles nyss hittat till din blogg och jag måste bara säga att jag tycker jättemycket om den!:)och så är hon är ju så söt din Engla!:)Jag har själv två flickor och min minsta är lika gammal som Engla. Kram Sofia från Dalarna

2011-10-10 16:17:32
ina

Jag är kvar än och mig lär du inte bli av med i första taget, jag är bara sjukt usel på att kommentera ;)

2011-10-10 16:45:13 http://oneofthoseblogs.blogg.se/
♥ En pojkmammas vardag ♥ Flytten till torpet närmar sig!!

Jag är en trogen prenumerant ... och har ju varit det länge. Det är bara det att jag sällan hinner lämna något spår när jag är här inne och läser :)

Kram

2011-10-10 19:49:17 http://edvinsmamma.wordpress.com
Marie

Jag ska också skriva vem jag är :-) Jag hittade din blogg genom FB och Polarns hemsida. Som ett fd Polarnfan (gillar fortfarande deras kläder för design och snygga färger/mönster, men tycker att det tappat i kvalitet de sista 5 åren. Framför allt ytterkläderna som vi inte alls gillar utan kör med outstanding Gneis istället)

Jag har aldrig förstått vitsen med att prenumerera. Jag läser många bloggar dagligen, men lägger dem som bokmärken i iPhonen och kan gå in när jag känner för det. Lite av tjusningen är ju att se om det kommit någon uppdatering ;-)

Är också väldigt impad av personer som skaffar barn i så unga år som du (själv var jag 28 vid först barnet och 30 vid andra, samma pappa). Härligt blogg helt enkelt, bra variation och finfina bilder!

2011-10-11 19:58:56
frida

jag kikar in ungefär en gång i veckan och läser genom allt du skrivit, tycker det är mycket mer givande! det blir en veckogrej att ta en kväll att läsa genom de bloggar man gillar. brukar se fram emot det som med ett nytt avsnitt av ens favoritserie, haha!

2011-10-13 00:29:00 http://honeyhi.tumblr.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback