antikvitt & blommigt

2011-11-29 | 14:46:38

mitt nya second hand kap - stolar för en hundring!

ja i helgen var det klippt igen. jag bör kanske hålla mig borta från second hand och antik butiker, det börjar bli trångt här hemma. "andra som flyttar säljer av grejer. du emily, du köper på dig" det var christians kommentar i lördags när jag tröck in en fotölj och två stolar i bakluckan - med våld. hahah!

jag har liksom börjat inreda vår sumpan lägenhet på avstånd kan man säga. och visst är det kanske sådär med enbart två stolar ist för 6 eller 8 men jag tror jag vill ha 4 lika och sen dessa på flajjen av bordet. dock så ska jag klä om dem och sökandet på det rätta tyget började igår med en vesit på svenskttenn. jag hittade väl allt och inget kan man säga, haha, men jag vill känna mig helt säker innan jag lägger ner 1100kr/m.

köket sitter ju ihop med vardagsrumet i den nya lägenheten så bordet kommer stå fritt. ska bli så grymt skönt att kunna bjuda hem folk och faktiskt kunna erbjuda annat än sittplats i soffan :) vi som älskar att umgås kring middagar har haft det lite väl trångt kring vårt runda stalands bord i snart två år .. åh 20 januari kom nu!

Kommentarer
Kerstin

Halsning fran NY stolarna är hur fina som helst. Lisa o Jakob e på hockey just nu

Kram Kerstin

2011-11-30 00:35:08
Jeannine

Finfina stolar.. Snart har du inrett Sumpan färdigt;) Kram på dig

2011-11-30 07:47:07
ina

Åh! Vilka fina stolar! De blir nog riktigt snygga när du klätt om dom, men jag tycker att de är perfekta som de är redan nu :D

2011-12-01 01:54:57 http://oneofthoseblogs.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback