fisk?

2011-05-16 | 16:23:30


dinnertime i onsdags.

i onsdags hade vi middag med våra fina grannar igen ♥ vet inte vad som hände men från att ha setts flera gånger i veckan gick det faktiskt ett bra tag innan vi fick in ett middags & vin - häng. jag antar att det blir så när sommaren smyger sig på och det börjar bli värme i luftan .. man får liksom tusen saker att göra på något vänster :)

härligt och gott var det, sent blev det också för den delen. catch up tar tid! hah! inte för att vi inte hörs varje dag iaf .. :) det jag skulle komma fram till var att vi åt en fantastiskt god torsk! stekt torska faktiskt, inget jag gjort förut och trots att det var smaskens kommer göra igen .. när man bor i lägenhet så är det mindre optimalt med fisk till middag.

hjälp vad de har osat stekt torsk i vår lägenhet efteråt! jag tror det måste ha varit förstai lördags som det helt försvann efter intensiv torkning av golv och utvädring. är det bara hos oss det blir så när vi steker fisk? det liksom letar sig in i kläder och möbler .. fy! det är inte den mest upphetsande doften .. är det bara vi som har hemsk ventilering?


Kommentarer
Hondjur

Vi äter fisk ganska ofta här och det brukar försvinna på kvällen när man vädrat lite!

Synd om vädringen skall göra att ni inte äter det oftare.. är ju fasligt gott :)

2011-05-16 20:29:01 http://etthondjur.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback