tatto!

2011-05-07 | 09:24:55


tatto vin & mys fredag!

igår efter att  vi hade lämnat av engla så åkte vi in till tegnér gatan för att c skulle bygga på sin vänster arm. det måste vara snart 2 år sen han började på överarmen med en old school döskall och rosor?

en arm som skulle gå att skyla under en t-shirt har nu blivit en hel sleeve, haha! jag som inte alls är en tatto-tjej utan mer eller mindre tycker det är riktigt fult har faktiskt börjat gilla denna. den har liksom växt för mig. allting har en betydelse och står för något och allt är väldigt genomtänkt. så måste det vara med tattueringar tycker jag.

efter en 3 timmars sittning (jag sprang på stan och shoppade) så gick vi och åt tapas och drack vitt vin tills vi gick upp till linnéa och erland för att kika på deras 'nya' lägenhet. wow! vilken lägenhet dom har .. man blir smått avis! det blev ett par glas rosé och lite martini innan vi pös iväg hem och i säng! nu off to work :) wei!


Kommentarer
Maria

Men gud.. jag kommer ju ihåg när han gjorde den första tatueringen och du skrev om den.. Har jag läst din blogg så länge?!!

Då är det kanske inte så konstigt att jag utbrister " Åhhh ... där är ju Engla" när jag ser en bild på Engla på min handledares anslagstavla det första jag gör då jag kommer till min nya praktikplats i måndags.. :-D

Hon tyckte nog jag var rätt knäpp när jag försökte förklara att jag inte känner Engla men det känns som jag gör det.. ;-)

Kramar till er!!!

2011-05-08 00:30:49 http://livetmedtre.wordpress.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback