2 hand!

2011-05-31 | 09:16:56

älskade pioner och nya lampan!

igår efter familjefesten vid 17 tiden så lurade jag iväg oss i några härliga köer bort mot ikea i barkarby! när jag får för mig att jag ska ha någonting då ska jag ha de det nu nu, helst igår. jag kan bli lite lätt manisk .. c är väl medveten om det så han satte sig i köerna med oss enbart för att jag skulle få springa in och köpa en matta!

haha. jag är lätt tragisk!

jag snöade in mig på det i söndags när vi pratade om vårat eviga dammsugande! vi dammsuger ungefär 4-5 gånger i veckan och det är inte dammtussar utan smulor och skit. vi enades om att en matta kan sammla upp detta så vi kanske kan trappa ner till 2-3 gånger? låter kanske knäppt men har du parkettgolv så syns smulor lätt och i en matta så ja, sammlas det upp? jag fick iaf min matta. 200x300 cm .. tur att vi köpt ny bil ;) haha!

inte alls vad jag skulle skriva om! jag skulle komma till vad jag tvingade familjen till efter ikea! när jag var och handlade på ica igår så smet jag in på stadsmissionen och såg den här lampan. jag tog en bild på den och gick runt och sög på den hela dagen. tillsist blev jag så där, manisk, och skynda skynda - köpa köpa!

den är så fin! jag älskar att den är lite högre och inte i plast eller något skit. jag älskar ju att blanda äldre möbler med nya och ha en blandning hemma. vi har ju ex modern soffa med antika café bord och ett antikt skrivbord. i love it! lampan va precis vad som fattades - for now ...

Kommentarer
Alexandra

Snyggt!

Dags för msn-date snart min vän! känner att vi behöver uppdatera oss lite på våra liv :)

KRAM

2011-05-31 09:50:15 http://thesmalltowngirl.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback