pricken!

2011-03-28 | 16:22:32

fantastiska lilla varelse ♥


jag har börjat beställa en hel del kläder på h&m:s hemsida, speciellt till engla. det är konstigt det där med vad de har på hemsidan och i butik. för det första så är det alltid utplockat och dant om man går in i butik och sen finns det inte alls samma utbud som på hemsidan (och säkert tvärtom).

den här klänningen, fast rutig, fotades engla i till h&m:s butiker och hemsida och i butik har jag inte hittat den i varken prickigt eller blommigt, som finns på hemsidan? well, det är inte bara denna klänningen som det varit så med så nu har jag börjat beställa hem. just den här klänningen är fantastisk med sin vidd och form! kap kap kap! sen måste ja slå ett slag för h&m över lag med klänningar inför sommaren, det är ju sanslöst vad billigt!

klänningar går som smör här hemma och speciellt till sommaren! då kan engla byta klänning varje kvart och då är det inte värt att lägga ner för mycket pengar på dem. självklart älskar jag att ha lite finare, och dyrare kläder också men det jag gillar är att ha en blandning med billigt, dyrt och olika färger och former :) då är h&m grymt! 

klänning h&m 99:-


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback