dax för förskoleklass

2011-03-22 | 08:38:49

en liten liten engla 2007 ♥


engla går fortfarande kvar på den förskolan som hon gick på innan vi flyttade förra året. anledningarna är många men framför allt för att jag tycker det är viktigt att fortsätta gå med kompisarna och följas vid med dem. jag hade aldrig det eftersom vi flyttade och  jag bytte skola 3 gånger under min skoltid och jag kommer verkligen värna om de för englas del. att ha 'barndomskompisar' - personer man "alltid" känt, tycker jag är super viktigt och jag har fått för mig att det ger trygghet och gör oss till dem vi är och blir.

av just den anledningen hoppade jag högt igår när telefonen ringde vid åtta tiden. engla har fått plats på skolan intill sin förskola! vi har ju bytt kommun och därav så har vi ingen given plats där så har känt mig orolig och smått nervös över det här. jag har skickat brev och ringt och haft mig för att försöka öka chanserna :)

men nu när jag smält att hon fått plats där jag ville så kommer det andra tankarna .. ska min tjej börja i skolan? min lilla nyttepytte tjej som är så liten? gud vad man glömmer fort .. hon är inte så liten längre, om man ser på bilder då hon faktiskt var liten :) hon är en stor och en rätt självgående lite dam som är påväg in i skolåldern.

dock så vet jag inte var tiden sprungit? det var inte alls länge sen engla var så liten som på bilderna? 2007 var det visst men det känns som förra veckan. den lilla tjejen på bilderna som nästan är två år har utvecklats något otroligt till idag och jag är så stolt! jag får ofta höra att engla inte är som andra barn, att hon är väldigt egen och 'lillagammal' - positivt menat, och jag håller med, hon har blivit så stor på sista tiden.

jag tror hon kommer passa i skolan som handen i handsken och hon är redan duktig på att skriva och har lätt för sig på förskolan. det är säkerligen ett naturligt steg och engla är verkligen redo ♥ nu ska bara jag oxå bli det :)


Kommentarer
emma

Vilka SÖTA bilder på en liten engla.:) I måndes fick man hem lindex reklamen och Engla var med på bilderna :)



Måste känns konstigt att ens lilla " bebis" ska börja skolan.

kram

julia

SÖT!!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback