öin på fredag - yiha!

2011-07-20 | 09:37:18


here we come again!

nä man kan inte riktigt få nog av gotland, så nu kör vi en vecka till! på fredag åker jag och engla över med syster, nova och nikki ♥ ska bli så jäkla härligt rent ut sagt :) jag hade egentligen inte tänkt åka över något mer nu i sommar men när syster frågade - och vi inte hade planer, så kunde jag liksom inte motiver ett nej!

vi tar nattfärjan över, billigast och faktiskt smidigt! jag, engla och lisa tog ju också det när vi åkte över för ett par veckor sen. nu hoppas jag bara att vädret blir lika fint som sist .. men kan man verkligen begära det?

efter tre sommarlovs dagar hemma så längtar jag bara iväg igen. det är knepigt de där, alltid vill man vara någon annanstans och aldrig är man nöjd, haha! men vi hade en mysig vecka förra veckan. en riktig "vuxen vecka" kom jag och c fram till igår .. engla har ju somsagt varit på legoland och nu på gotland i tre dagar.

idag kommer fröken hem :) jag ska snart gör mig redo och åka hem till mamma för att möta upp dem när de anländer vid 13.30 tiden! åh som jag saknat min unge. 1.5 veckor känns som en halv evighet.


Kommentarer
Kattis

Jag tyckte den var en väldigt stor fjäril där, tänkte på vilken panik jag hade fått om jag var där.. ehh.. haha tog lång tid innan jag fattade att det var en censur ;)

2011-07-20 12:24:26

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback