those days

2011-01-23 | 11:11:01

söta i vårat kök igår ♥


igår var verkligen en riktig softar dag. vi åkte somsagt skridskor på förmiddagen men sen följde en riktig slappar lördag. camilla och jocke kom förbi och fikade nybakade muffins och sen senare på kvällen kom linda och liza över. "kom över" låter iof som att det var här i en kvart och inte de 8 timmar som det faktiskt blev, haha, stört.

jag vet inte riktigt var tiden flög men efter jag lagt engla så delade vi på ett par flaskor vin och mös i soffan i mjukiskläder och bara pratade. mer sådana kvällar tack! det är alltid dessa hemma kvällar som blir dem man minns och älskar. utekvällarna när allt bara blir strul och jobbigt känns så förbi och långt borta just nu.

förstå mig rätt, jag gillar de kvällarna oxå men just dessa kvällar som är helt oplanerade och slutar med att man dansar till svenska 80-tals klassiker är de bästa. sen att jag har de absolut finaste vännerna är inte heller fel :)

det var inte alls vad jag skulle skriva om, men men! jag och engla hade det riktigt mysigt igår och mitt på dagen låga vi i hennes säng och lyssnade på bröderna lejonhjärta och engla norpade min kamera och tog femtioelva bilder på mig ur alla vinklar :) lovely! och sen låg vi faktiskt bara och pratade. oh hjälp vilken stor tjej jag har ♥


Kommentarer
mammaxtre

Vilken mysstund med lilla Engla. Härligt!



Ha det gott

2011-01-23 20:09:10 http://mammaxtre.blogg.se/
Nathalie

Mysigt med en liten pratstund! Hur gammal är Engla? Väntar på att Nova ska bli lite större så man också kan sitta och prata med henne för nu är hon inte så intresserad av det:)

2011-01-25 07:50:41 http://nathalieboquist.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback