skridskoprinsessa!

2011-01-23 | 10:27:11


fina tjejerna junie & engla kämpade på ♥


jag blev verkligen imponerad av engla igår när vi var och åkte skridskor med junie och jeannine! hon for runt på isen, inte rädd för att falla plattfall på rumpan överhuvudtaget! engla som allt för ofta är rädd för diverse saker och tycker saker är "läskiga" vågade verkligen ta ut svängarna och testa sig fram som aldrig förr.

visserligen blev det en och annan rumpdimp och en tår föll när hjälmen stötte i isen men annars var det skratt och kämparglöd i de stora blå. duktig! jag är verkligen stolt. nu är det somsagt några onsdagar framöver som dagis ska åka skridskor och jag ska även försöka åka med henne på helgerna när jag har henne.

kanske att det är att fundera på att leta efter någon skridskoskola för engla inför nästa vinter? man måste verkligen ta i biaktning när man märker att kidsen hittar något som de gillar. det räckte med att vi satt oss i bilen och engla sa "mamma jag vill åka skridskor!" så ja, why not? hon kanske blir nästa skridskoprinssesa ;)


Kommentarer
anna

varför just skridskoprinsessa? hon kanske lika gärna blir hockeyspelare?

2011-01-23 14:49:25
Emily

Anna - ja! Det hade varit något. Själv körde jag med hockeygriller som liten men Engla och jag är rätt olika så ja det hade blivit en suprise om hon bestämde sig för att ändra sig och bli hockey spelare men jag är inte sen att haka på i sånt fall! :)

2011-01-23 18:45:15 http://emslo.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback